Wat zijn de problemen in verband met Substance Abuse Recovery?

Drugsmisbruik herstel gaat het om meer dan de behandeling, als andere factoren de kans op succes kunnen beïnvloeden. Zo kan het niet behandelen van psychische en sociale factoren de herstellende verslaafde in een positie om te hervallen.

Inkomen

Het inkomen van een individu die herstellen van drugsmisbruik kan bijdragen aan zijn succes, volgens addictionsearch.com. Terwijl een hoog inkomen niet zorgen voor succes, kan de behandeling kostbaar zijn.

Familie en vrienden

Herstellende verslaafden hebben de steun van de mensen die de zorg over hen, terwijl zij gaan door het proces. Gevoel verwaarloosd tijdens een moeilijk proces, zoals het herstel kan bijdragen aan verdere middelenmisbruik.

Vorige Abuse

Drugsmisbruik herstel is afhankelijk van het type geneesmiddel dat werd misbruikt, de gebruikte hoeveelheid en hoe lang de verslaving duurde. Inkomen komt ook in het spel, zoals mensen met meer geld hebben de neiging om duurder stoffen misbruiken.

Vertrouwen

Herstel hangt sterk af van het geloof en wilskracht. Herstellende verslaafden kan realistische doelen, zoals een streefdatum voor gezond en drugsvrij, bijvoorbeeld instellen.

Role Models

Rolmodellen helpen de herstellende verslaafde met zelfvertrouwen, want ze bieden het bewijs dat succes mogelijk is.