Wat zijn de peuter Ontwikkeling Mijlpalen voor Leeftijd 23 maanden?

Wat zijn de peuter Ontwikkeling Mijlpalen voor Leeftijd 23 maanden?

Drieëntwintig maanden jarigen maken zich op voor een aantal grote mijlpalen in de ontwikkeling. Als uw peuter dichter bij 2 jaar zal ze haar woordenschat uit te breiden, te bouwen op haar sociale vaardigheden en beginnen te stappen die haar minder afhankelijk van haar ouders zal nemen. De mijlpalen kan klein lijken, maar ze zijn enorm voor je peuter.

Woordenschat

Een 23 maanden oude moet gebruiken tussen 50 en 70 woordenschatwoorden. Veel van de woorden zal zijn zelfstandige naamwoorden, zoals "mama", "papa", "tante" of "oom." Als je kind dichter bij 2 jaar krijgt zal hij beginnen met het vormen van drie woorden zinnen als: "Ik ga ook." Hij kan beginnen met te verwijzen naar zichzelf in de derde persoon en het zingen eenvoudige liederen.

Sociale Vaardigheden

Drieëntwintig maanden oud zijn geïnteresseerd in andere kinderen van hun leeftijd. Uw kind zal een beter begrip van het spelen, te delen en samen te werken met anderen kinderen hebben. Ze zal zich meer bewust van de kinderen om haar heen geworden en nemen een belang in wat ze doen als ze benadert dan 2 jaar. Drieëntwintig maanden jarigen zal ook beginnen te imiteren wat ze zien andere kinderen doen.

Aan- en uitkleden

Op 23 maanden oud sommige kinderen zijn in staat om te kleden en uitkleden zichzelf als voorwaarde eenvoudige kleding. Terwijl uw kind zal waarschijnlijk nog steeds niet in staat zijn om de knop en ontknopen shirts of broeken, zal hij in staat zijn om shirts en broeken aan en uit te trekken. Niet alle kinderen kunnen dit doen en ouders moeten niet bezorgd zijn als hun kind niet in staat is te doen kleden zich op deze leeftijd.

Zindelijkheidstraining

Drieëntwintig maanden oude kinderen beginnen met de mogelijkheid om hun blaas te beheersen en kunnen beginnen met zindelijkheidstraining als de ouders willen het proces te beginnen. Een 23-maanden oude kan hebben problemen met het krijgen van haar broek op en neer, dus een ouder moet haar helpen als ze naar het potje. U kunt een volledig potje kopen voor haar en beginnen uit te leggen hoe het potje werkt. Zet haar op het potje op regelmatige tijdstippen gedurende de dag. Als ze in de kinderopvang, laat ze weten dat je zindelijkheidstraining begonnen zodat ze kunnen blijven haar assisteren bij het proces.