Wat zijn de oorzaken verlangen naar suiker in diabetici

Wat zijn de oorzaken verlangen naar suiker in diabetici

Sugar is de fundamentele brandstof cellen. Maar dat betekent niet dat we moeten suikerhoudende voedingsmiddelen te eten. Het lichaam produceert de suiker die het nodig heeft, de zogenaamde glucose, uit alle koolhydraten die we eten. Maar als dat glucose krijgt niet aan de cellen, een verlangen naar suiker zou kunnen voortvloeien. Wat veroorzaakt het verlangen naar suiker in diabetici is meestal niet een lage bloedsuikerspiegel, maar een onvermogen van de cellen om de bloedsuikerspiegel te benutten. Verschillende factoren zoals obesitas, insulineresistentie en nutriëntentekort versterken deze toestand tijd leidt tot het ontstaan ​​van diabetes en het creëren suikercravings.

Hunkeren en koolhydraten

Hunkeren zijn het lichaam de manier om je te vertellen dat er iets ontbreekt. Bij de meeste mensen verlangen naar suiker en andere eenvoudige koolhydraten geeft meestal aan hun bloedsuiker te laag is en hun cellen worden uitgehongerd van brandstof. Maar bij diabetici, is dit niet noodzakelijkerwijs het geval. Diabetes is een aandoening waarbij suiker in het bloed niet effectief benut, hetzij vanwege onvoldoende productie van insuline of insuline resistentie. Dus, bij diabetici, de cellen uitgehongerd en het verlangen naar suiker wordt gemaakt, maar er kan heel goed meer dan genoeg suiker in het bloed al die niet gebruikt worden.

Insuline Resistentie

Type 2 diabetici gevoelig abnormaal hoge bloedsuikerspiegel, omdat ze een aandoening bekend als insuline resistentie hebben ontwikkeld. Meestal is dit ontwikkelt zich over tientallen jaren van het eten van bewerkte voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten. De cellen van het lichaam op te bouwen een tolerantie voor insuline en hogere niveaus nodig om effectief metaboliseren bloedsuikerspiegel vrijgelaten uit voedsel. Uiteindelijk, de pancreas niet in staat is insuline te handhaven op het vereiste niveau. Op dit moment bloedsuikerspiegel blijft abnormaal hoog langdurig en cellen uitgehongerd worden.

Zwaarlijvigheid

Na dieet, obesitas is een van de belangrijkste factoren die leiden tot insulineresistentie. Dit is omdat obesitas neiging de lever om overtollige glucose uit opgeslagen vet produceren. De extra glucose in de bloedsomloop komt naast suikers en eenvoudige koolhydraten rechtstreeks opgenomen uit de voeding. Deze overmaat glucose versnelt het proces dat leidt tot insulineresistentie, maar niet alle obese personen die uiteindelijk de ontwikkeling van de aandoening. Toch wordt obesitas alom beschouwd als een oorzakelijke factor van diabetes en het verlangen naar suiker, dat kan leiden.

Nutrient Deficiency

Type 2 diabetes produceren hoge niveaus van insuline als gevolg van hun insulineresistentie en aanhoudend hoge bloedsuikerspiegel. Deze verhoogde insulineproductie zelf kan leiden tot gebreken in andere essentiële voedingsstoffen, vooral calcium en magnesium, die essentieel insulineproductie en secretie. Deze tekorten aan voedingsstoffen op zijn beurt kan leiden tot voedsel hunkeren, als het lichaam is uitgehongerd van voedingsstoffen die het nodig heeft.

Chroom Deficiency

Andere verbinding tussen insuline en het gebruik van bloedsuiker een speciale chemische stof glucosetolerantiefactor of GTF, die essentieel is voor de goede werking van insuline. Tenminste sommige insulineresistentie gecrediteerd op een deficiëntie in de glucose tolerantie factor. In de kern, GTF bestaat uit driewaardig chroom. Veel van de verwerkte voedingsmiddelen die zijn gekoppeld aan diabetes zijn ook laag in chroom, dus verhoogde insulineproductie gepaard met slechte voeding, kan leiden tot chroom tekort dat insulineresistentie en het verlangen naar suiker versterkt.