Wat zijn de oorzaken van Voet en krampen in de benen 's nachts?

Wat zijn de oorzaken van Voet en krampen in de benen 's nachts?

Bijna iedereen kent het gevoel van wakker worden met een been of voet kramp in het midden van de nacht. Hoewel artsen niet volledig begrijpen waarom kramp komt meestal 's nachts, er zijn een aantal veel voorkomende oorzaken dat ze meer kans maken.

Veel voorkomende oorzaken

Uitdroging kan de meest waarschijnlijke oorzaak van nachtelijke krampen in de benen zijn. Ze kunnen ook worden veroorzaakt door een tekort in bepaalde mineralen, waaronder calcium, kalium en magnesium.

Activiteit tijdens de Dag

Krampen in de benen kan soms een gevolg is van de activiteiten gedurende de dag. Bijvoorbeeld, degenen die zwaar te oefenen, staan ​​voor langere tijd, zitten niet goed, of draag unsupportive schoenen zijn meer vatbaar voor kramp.

Zwangerschap

Kramp in de benen en voeten is ook zeer vaak voor bij vrouwen die zwanger zijn of neem een ​​oraal anticonceptivum.

Preventie / Behandeling

Om nachtelijke krampen in de benen te verlichten, kunt u uw waterverbruik te verhogen, neem een ​​supplement, of strek je kuiten voor het slapengaan. Als je nog steeds wakker met een kramp, kunt u helpen ontspannen je kuitspier door het strekken van uw benen en trekken je tenen naar u toe.

Raadpleeg uw arts

Als deze suggesties blijken nutteloos en de kramp blijft voor een langere periode van tijd, raadpleeg dan uw arts. In zeldzame gevallen, kramp in de benen kan een teken zijn van meer ernstige gezondheidsproblemen zijn.