Wat zijn de oorzaken van vermoeidheid en diarree?

Vermoeidheid en diarree zijn beide aandoeningen die ernstig je leven kan onderbreken. Terwijl beide voorwaarden in zelf zijn meestal niet ernstig, kunnen ze een meer grimmige probleem wijzen.

Vermoeidheid

Vermoeidheid kan niet als gewoon voelen de wens om te gaan slapen. Vermoeidheid kan worden gevoeld in de spieren en gewrichten, en kan laat je het gevoel alsof er geen energie om de dag te blijven. Vermoeidheid komt vaak voor, maar als het niet wordt afgelost door de slaap, voeding en weinig stress, moet u een arts te zien.

Oorzaken

De precieze oorzaak van de vermoeidheid is vaak moeilijk te lokaliseren. Het kan worden veroorzaakt door slaap onregelmatigheden, astma, maagdarmstoornissen weinig of te veel beweging, en bepaalde medicijnen. Vermoeidheid kan ook worden veroorzaakt door psychologische problemen zoals stress, depressie en angst.

Diarree

Diarree is ook een veel voorkomende aandoening die de meeste mensen hebben ervaren. Hoewel dit waar is, kan diarree een teken van enkele ernstige omstandigheden.

Oorzaken

Diarree, zoals vermoeidheid, kan worden veroorzaakt door bepaalde geneesmiddelen. Het kan ook worden veroorzaakt door virussen, bacteriƫn, lactose, fructose, en spijsverteringsstoornissen.

Overwegingen

Diarree kan leiden tot vermoeidheid, omdat het zorgt dat het lichaam uitgedroogd raken. Als je serieus genoeg diarree en verliest genoeg water, kunt u intens vermoeid.