Wat zijn de oorzaken van Tendinosis?

Wat zijn de oorzaken van Tendinosis?

In de loop van de opleiding voor een aanstaande spoor komt of wandelen rond het blok, kon mensen ontwikkelen tendinosis, een aandoening die pezen van een persoon van invloed zijn. Na verloop van tijd, iedereen scheurt of stammen pezen door het plaatsen van een te zware van een last op hen. De pezen moeten terug groeien op een gezonde manier, waar ze zijn sterker en meer uitgerust om meer druk te verwerken. Soms worden de pezen groeien niet goed terug, waardoor tendinosis.

De belangrijkste oorzaken

Pathologische, die kan worden veroorzaakt door een soort van pees letsels die zich ophopen in de tijd, kan resulteren uit verschillende activiteiten. Sporten, het gebruik van computers, muziekinstrumenten bespelen of het doen van een soort van handenarbeid die inhoudt dat de handen kan tendinosis veroorzaken. Elke activiteit die het gebruik van gewrichten en pezen omvat kunnen bepaalde gebieden van het lichaam stam en tendinosis veroorzaken over een periode van tijd.

Occupational Oorzaken

Bepaalde beroepen kan veroorzaken bij personen die aan tendinosis ontwikkelen of vergroten de kansen voor de ontwikkeling ervan. Assemblagelijn werknemers, mail sorteerders, schrijvers, typisten, hof recorders, data entry werknemers, kassiers, doventolken, musici, professionele atleten en computerprogrammeurs alle vertegenwoordigen mensen wiens job maakt het gemakkelijk om deze aandoening te ontwikkelen. Mensen die in dit beroep moet tijd uitrekken en ontspannen de spieren en gewrichten elke dag om het risico tendinosis verminderen.

Wetenschappelijke Oorzaken

Pathologische wordt veroorzaakt op de kruising van de spieren en botten. Het lichaam gebruikt spieren aan botten te verplaatsen, en pezen helpen bij elkaar te houden botten en spieren, terwijl de gewrichten bij elkaar te houden botten. Bepaalde herhaalde bewegingen en zware lasten kan de spieren langzaam scheiden van het bot. Op termijn moet deze pezen zelf repareren en regelmatig te genezen, maar ze kunnen niet genoeg voedingsstoffen om zichzelf te repareren; worden gescheurd om een ​​extreme mate; of niet in staat om te genezen als gevolg van een voortdurende en onophoudelijke druk erop.

Cellular Oorzaken

Pathologische treedt ook op cellulair niveau en de oorzaken op dit niveau zijn zeer subtiel. In principe verhoogde spanning op pezen cellen langs elkaar in een schadelijke wijze glijden. Dit manifesteert zich in de cellen en weefsels als een gebrek aan collageen. Normaal moeten de cellen reageren met fibroblast hyperplasie, die in feite veroorzaakt cellen collageen herbouwen. Tijd, kunnen deze cellen niet vervangen hun verloren collageen ondergaan fibroblastische hyperplasie omdat de stam is te groot of te constant, en dit resulteert in chronische aandoeningen en tendinosis.