Wat zijn de oorzaken van Sinus Drainage?

De sinussen zijn een grote, lege ruimte achter de neus en ogen die ongewenste luchtdeeltjes verhindert het lichaam. De sinussen worden gebruikt als voorloper luchtfilter voor de longen. Ze zijn zeer gevoelig en zijn snel geïrriteerd door verschillende omgevingen, allergieën en verschillende voedingsmiddelen. Als de sinus holte wordt geïrriteerd of geïnfecteerd, produceert het overtollig slijm resulteert in congestie en drainage.

Feiten

Sinus drainage is het lichaam manier reageren om een ​​abnormale stof sluiten van de neusholte. De sinus holte is bedekt met een denk laag van licht slijm. Wanneer het is geïrriteerd, de sinus holte ontstoken raakt en begint te meer slijm produceren om zichzelf te ontdoen van alle onzuiverheden. Hierdoor wordt de neus te lopen, de keel geïrriteerd en soms een hoest ontwikkelen.

Verkoudheid

Volgens mei Clinic, zal de gemiddelde Amerikaanse lijden verkoudheid 2 tot 4 maal 1 jaar. De verkoudheid is een infectie in de ogen, neus, oren en / of keel die overtollig slijm en congestie veroorzaakt. Wanneer een individu begint medicatie voor de koude, losraakt de geblokkeerde doorgangen, waardoor het slijm vrij stromen, waardoor veel nasale drainage.

Het voorkomen

Om sinus drainage te voorkomen, kan een individu een over-the-counter decongestivum die drogen de overtollige slijm en vermindering van de zwelling in de sinus holte nemen. Het handhaven van een sterk immuunsysteem zal ook een persoon uit het ontwikkelen van sinus drainage helpen. Dit is eenvoudig te realiseren door het eten van gezond voedsel, het drinken van minstens 6 8-ounce glazen water per dag en het krijgen van een minimum van 8 uur slaap per nacht.

Allergieën

Een andere oorzaak van sinus drainage is allergieën. Mensen met gewone allergieën ervaren veel sinus drainage door een irritatie hele lichaam. Mensen die lijden aan seizoensgebonden allergieën kan gemakkelijk dit probleem te verzachten door het nemen van een over-the-counter antihistaminicum op een dagelijkse basis. Een antihistaminicum zal vechten uit elke allergische reacties, dus vermindering van respons van overmatige nasale drainage van het lichaam.

Identificatie

Sinus drainage veroorzaakt door de verkoudheid kan gepaard gaan met koorts, ernstige hoofd congestie, sinus druk en pijn, de koude rillingen en hoofdpijn. Sinus drainage veroorzaakt door allergieën zal tekenen zoals water ogen, niezen en een jeukende keel en binnenoor te demonstreren. Het identificeren van de oorzaak van de nasale drainage zal het individu helpen bij het behandelen en voorkomen van de aandoening te volharden in de toekomst.