Wat zijn de oorzaken van Puffy of gezwollen ogen?


Wanneer uw ogen kijken gezwollen of gezwollen het kan je ziet er moe uit, gestrest of versleten. Gezwollen, kan gezwollen ogen worden veroorzaakt door een aantal voorwaarden, waaronder erfelijkheid, stress, allergieën en het vasthouden van vocht. Verschillende ziekten kunnen ook de symptomen van gezwollen gezwollen ogen.

Erfelijkheid

Met de neiging om gezwollen gezwollen wallen ontwikkelen kan worden veroorzaakt door erfelijkheid. Er zijn dermatologische en chirurgische procedures om dit probleem te verminderen.

Stress

Stress is vaak een oorzaak van gezwollen gezwollen ogen. Dit is vooral een probleem als je hebt gehuild. Wanneer we gestrest of boos meer bloed stroomt naar het gebied rond de ogen waardoor wallen.

Allergieën

Allergieën zijn een veel voorkomende oorzaak van zwelling en wallen rond de ogen allergieën voor planten, dieren, stof of schimmel kan de huid rondom de ogen te zwellen.

Vochtretentie

Vochtretentie, of het behoud van water in uw systeem, kan gezwollen gezwollen ogen veroorzaken. Vochtretentie kan worden veroorzaakt door hormonale veranderingen, zoals periode van een vrouw. Het drinken van te veel alcohol of het hebben van te veel natrium in uw dieet kan vochtretentie veroorzaken.

Ziekten

Ziekten die de oorzaak van gezwollen gezwollen ogen kan zijn, zijn schildklier aandoeningen, glaucoom, conjunctivitis, lupus, ziekte van Pfeiffer, rosacea, sinusitis of een strontje. Als u denkt dat u een van deze ziekten of u bent niet in staat om de oorzaak van uw gezwollen gezwollen ogen te bepalen, moet u naar uw arts.