Wat zijn de oorzaken van Meniscus Tears?

Wat zijn de oorzaken van Meniscus Tears?

De binnenste en buitenste meniscus van de knie een kritische demping die nogal pijnlijk zijn bij beschadiging. Een aantal factoren die vaak een bijdrage leveren aan de opbouw van de kwetsbaarheid, die dan manifesteert als een traan. Weet wat kan leiden tot een scheur te helpen aanzienlijke ongemak dat u kunt stoppen met hardlopen of zelfs goed te lopen wanneer deze volledig beschadigd te voorkomen. Dezelfde kennis helpt ook bij het voorkomen van de schade zich opnieuw voordoet.

De Meniscus

Aan het einde van het dijbeen en boven uit het scheenbeen en kuitbeen botten bestaat kraakbeenmateriaal. Dit materiaal zit aan de binnenkant en de buitenkant van de knie. Aangezien de knie wordt gebruikt, de meniscus kraakbeen bepaalt demping zodat de twee been eigenlijk niet beïnvloeden of schuren tegen elkaar. Meniscus kraakbeen bestaat in beide knieën en, als ze jong zijn, de meeste mensen hebben geen problemen met hun knieën zien. Naarmate de leeftijd vordert, maar de meniscus materiaal af van dragen, waardoor het breekbaar.

Leeftijd

Naarmate we ouder worden onze lichamen beginnen te kwetsbaarheden te ontwikkelen. De onderdelen werken nog steeds, maar ze worden zwakker en meer vatbaar voor letsel; de knie meniscus gebieden zijn geen uitzondering. Het kraakbeen hele lichaam begint te dunner tijd. Wanneer dit dun materiaal te zwak wordt, kan het worden gekneusd of gescheurd door de knie botten wanneer je belangrijke koppel, verdraaien of stoten druk uit te oefenen.

Dieet

Wat je verbruikt, met name vloeistoffen, resulteert in een significante impact hebben op de conditie van je knieën in de tijd. Niet genoeg water drinken en sappen zal het bedrag aan liquiditeiten en smering te verminderen in de knie. Als het lichaam uitdroogt, kan de knie verzwakken en de meniscus kraakbeen bloot aan beschadiging. Onvoldoende dagboek inname kan ook bijdragen aan een zwakkere staat. Als de knie botten zwakker worden, hun vermogen om het kraakbeen te produceren vertraagt ​​aanzienlijk. Nogmaals, kwetsbaarheden groeien die kunnen leiden tot effecten en structurele schade.

Oefening

Fysieke fitheid en het onderhoud ervan kan zowel ten goede komen in kracht en zijn de oorzaak van de schade. Voor mensen die regelmatig oefenen, zal meniscus integriteit waarschijnlijk beter dan die van een gemiddelde persoon. Echter, in extreme sporters, kan zelfs kraakbeen slijten vergelijkbaar met banden op een auto. Na verloop van tijd, het wordt te veel misbruik van een kussen-effect te behouden. Wanneer een persoon voor het eerst voelt pijn in de knie van het lopen of draaien, het is tijd om te stoppen. Voortgezet gebruik zal waarschijnlijk leiden tot een veel meer ernstige verwondingen en scheuren. De knie moet restrengthened zonder effect. Alternatieve oefeningen moeten worden uitgevoerd tot aan de knie zich herstelt.

Getting Back In

Een andere veel voorkomende oorzaak van knie schade aan de meniscus heeft de neiging om een ​​plotselinge verandering in de oefening zijn na jaren van inactiviteit. Het lichaam is nog niet geconditioneerd om weer op de stress en spanning van repetitieve effect te nemen, vooral in een persoon die is te zwaar. Het resultaat neigt een fout bij de knie van plotselinge nieuwe belastingeisen en draaien die niet is verwacht jaren. Bij het opnieuw starten van oefening, de stok met low-impact oefeningen en apparatuur voor de eerste drie tot zes maanden totdat voldoende body conditioning opgetreden.