Wat zijn de oorzaken van mannelijke depressie?

Man depressie vaak wordt over het hoofd gezien, omdat mannen niet praten over emoties en gevoelens zo vaak als vrouwen. Hierdoor kan depressie onder de radar vallen en het is moeilijk voor een mens om te weten of hij ingedrukt.

Betekenis

Vaak worden mannen gezien als de 'sterke, stille types, "en het is dit soort stigma dat maakt mannen uit de weg discussie. Mannen willen niet naar een show zwakte of kijken verslagen. Mannen hebben de neiging om te praten over de fysieke plaats van de emotionele en zou zeggen: "Ik ben moe" in plaats van te zeggen: "Ik voel me verdrietig."

Relaties

Relaties zijn de meest voorkomende oorzaak van mannelijke depressie. Mannen proberen te argumentatieve situaties te vermijden. Als er slechts één persoon in de relatie doet al het praten, de relatie heeft de neiging om vast te lopen. Dit zorgt ervoor dat zeurende, zodat mannen trekken meer. Hoe hij teruggetrokken, hoe depressief hij zal worden.

Scheiding en echtscheiding

Mannen zijn natuurlijke geboren leiders. Wanneer familie brokkelt uit elkaar, zo heeft de leiderschapskwaliteiten. Depressie kan krachtig zijn in deze situatie. Mannen zijn veel meer geneigd om zelfmoord toen de scheiding en echtscheiding optreden.

Zwangerschap en Kinderen

Tijdens de zwangerschap, een vrouw gaat door de fysieke veranderingen die vaak resulteren in een gebrek aan seks. Dit of de moeder meer tijd met kinderen dan met haar partner doorbrengen kan veroorzaken mannen tot depressie afleveringen hebben. Als mannen zijn met een partner die depressief is, kan hij uiteindelijk met een depressie ook.

Werkloosheid

Als een man wordt ontslagen of die uit het werk, begint hij zich zorgen te maken. Mannen worden vaak gezien als de kostwinners voor hun familie. Deze zorg wordt vaak overweldigend wanneer het denken over rekeningen, boodschappen en het vinden van een andere baan, en depressie kunnen voorkomen.