Wat zijn de oorzaken van lusteloosheid, vermoeidheid, & Brain Fog?

Wat zijn de oorzaken van lusteloosheid, vermoeidheid, & Brain Fog?

Slopende uitputting, verwarring en gebrek aan energie kunnen de bron van medische mysterie. Tal van ziekten en medicijnen bijwerkingen bekend oorzaken van deze gemeenschappelijke symptomen. Artsen mogen worden uitgedaagd om een ​​enkele reden voor lusteloosheid, vermoeidheid en brain fog identificeren.

Mood Disorder

De Depressie en Bipolaire Ondersteuning Alliance omvat slaapstoornissen, gestoorde denken en gebrek aan energie onder de symptomen van depressie en gemengde stemmingsstoornissen.

Hypercalciëmie

Hypercalcemie, een potentieel fatale verhoging van bloed calcium, is verbonden met verslechterde cognitieve functie, uitputting en lage energie, volgens de Mayo Clinic.

Ziekte van Addison

Ziekte van Addison is een aandoening van de bijnier functie. Patiënten vaak ervaren vermoeidheid, traagheid en zwakte, volgens de Amerikaanse National Library of Medicine. President John F. Kennedy werd bekend dat de ziekte van Addison hebben.

Hartverlamming

De National Institutes of Health waarschuwt dat uitputting, lage energie- en verstoord denken kunnen tekenen van congestief hartfalen, een aandoening waarbij intense medische controle en aanpassing van de levensstijl.

Geneeskunde

De American Academy of Family Physicians waarschuwt dat de bloeddruk medicijnen bijwerkingen kunnen zijn verminderde energie, vermoeidheid of flauwvallen. Patiënten wordt geadviseerd om snel contact opnemen met hun arts als deze symptomen zijn lastig.