Wat zijn de oorzaken van jeukende hoofdhuid & haaruitval?

Wat zijn de oorzaken van jeukende hoofdhuid & haaruitval?

Als u een jeukende hoofdhuid af en toe ervaren, kan het niets aan de hand te zijn. Maar terugkerende jeukende hoofdhuid en haaruitval kan frustrerend zijn. Er zijn veel verschillende redenen waarom dit kan gebeuren. Het is belangrijk om uit te vinden van de oorzaak van uw jeukende hoofdhuid, zodat u de behandeling die nodig is om de haaruitval te stoppen kan krijgen. Je moet ook zorgen dat je niet een aandoening die kan worden verspreid om je familie te hebben.

Dry Scalp

Over-het wassen van het haar of het gebruik van een agressieve shampoo is één oorzaak van een droge hoofdhuid. Als je roos, de kans groot dat je een droge hoofdhuid. De roos blokkeert de poriën en kan ook leiden tot haaruitval.

Luizen

Als u overmatige jeuk van alle van een plotselinge, zal je nodig hebt om je hoofdhuid te controleren op luizen. Luizen zijn kleine insecten die een grijze kleur zijn. Als je luizen hebt u nodig om de behandeling meteen omdat luizen van persoon tot persoon kan worden verspreid.

Allergieën

Elk nieuw product dat u in uw haar te gebruiken kan een allergische reactie veroorzaken. Bij de aanschaf van haarkleuring of elke chemische haar product, is het een goed idee om de etiketten te controleren voor elk ingrediënt u allergisch bent ook.

Vet haar

Een opbouw van oliën uit vuil haar kan de poriën van de hoofdhuid verstoppen. Dit staat niet toe dat de hoofdhuid te ademen.

Hoofdhuid voorwaarden

Hoofdhuid aandoeningen zoals psoriasis, of dermatitis veroorzaken fragmentarisch huidirritaties die het hele hoofd bedekken. De meeste mensen met deze aandoeningen hebben de uitslag op andere delen van het lichaam. Sommige alleen de voorwaarde de hoofdhuid. Deze voorwaarden vereisen medische aandacht.