Wat zijn de oorzaken van gewrichtspijn & Blaar van de koorts?

Wat zijn de oorzaken van gewrichtspijn & Blaar van de koorts?

Er zijn vele stammen van herpes virus, maar waarvan acht mensen infecteren.
Volgens de American Social Health Association, wordt tot 80 procent van de Amerikaanse volwassen bevolking besmet met het herpes virus, van wie dona € ™ t zelfs weten dat ze het virus en kan niet ervaren symptomen driekwart. De familie van de herpes virus dat mensen infecteert is genummerd van een tot acht en veroorzaakt ziekten variërend van koortsuitslag, waterpokken en Pfeiffer tot Kaposiâ € ™ sarcoom.

Wat zijn de oorzaken Blaar van de koorts?

Koortslip, of "koortslip", op de mond en het gezicht wordt meestal veroorzaakt door het herpes simplex type 1 (HSV-1), terwijl genitale letsels zijn meestal het gevolg van herpes simplex type 2 (HSV-2) virus, hoewel beide letsels kan veroorzaken op het gezicht en genitaliën. Het virus komt het lichaam via de slijmvliezen van de mond, ogen, vagina of penis tijdens kussen of seks en begint te repliceren. Het migreert vervolgens naar een zenuwwortel (ganglion), waar het verbergt en blijft sluimeren.

Waarom Do koortsblaasjes blijven verschijnen?

Eenmaal in het lichaam, is de herpes virus niet weg. Van tijd tot tijd events in het lichaam "wakker" de slapende virus en het "reactiveert." Deze omvatten ziekten, koorts, blootstelling aan de zon, menstruatie en trauma, waaronder chirurgie. Het virus reist terug langs de zenuw aan het oppervlak van de huid, waardoor jeuk of tintelend en blaren. Soms zijn er geen symptomen, maar het virus actief en kan van persoon tot persoon verspreid.

Waarom Heeft Herpes Oorzaak gewrichtspijn?

Alle van de herpesvirussen, waaronder HSV-1 en HSV-2, kan pijn in de gewrichten veroorzaken; volgens de Transversale Myelitis Association de medische term voor deze vorm van pijn in de gewrichten is myelitis (ontsteking van het ruggenmerg). De verbindingen zelf niet ontstoken of geïnfecteerd, maar ontsteking in de ruggenmerg interfereert met de zenuwen die signalen dragen naar en van het ruggenmerg. Deze zenuwen sturen signalen tot het ruggenmerg naar de hersenen, die hij interpreteert als pijn. Het niveau van de ontsteking van het ruggenmerg bepaalt het gewricht waarin pijn wordt gevoeld.

Hoe kan Herpes worden genezen?

Vanaf 2010 is er geen remedie voor herpes. Eenmaal besmet, wordt het virus in het lichaam blijven en kan niet worden verwijderd. Medische behandeling is direct in de richting van het verminderen van de pijnlijke symptomen en het versnellen van de genezing van externe zweren medicijnen gebruikt, zoals aciclovir, valaciclovir en famciclovir. Eenvoudige pijnstillers zoals paracetamol of ibuprofen kan helpen, evenals eenvoudige methoden zoals koele kompressen, warme baden en het houden van het getroffen gebied schoon en droog

Zal ik Spread The Herpes Virus?

Het eenvoudige antwoord hierop is dat iedereen die is besmet met herpes virus kan verspreiden. Volwassenen, met name ouderen, ontwikkelen vaak gordelroos na contact met kinderen met waterpokken (herpes varicella-zoster).

Er bestaan ​​methoden om verspreiding van het virus, en de meeste daarvan zijn eenvoudig gezond verstand. Als u open zweren, vermijd direct contact met anderen, vooral pasgeboren baby's. Gewoon onthouden van hen te kussen en te voorkomen dat ze aan te raken, tenzij je net gewassen handen.

Vertel je partner, geslacht te vermijden wanneer de ziekte actief is en gebruik altijd een condoom. Zelfs de koortslip kan infecteren de geslachtsdelen, dus onthouden van orale seks.