Wat zijn de oorzaken van extreme vermoeidheid?

Er zijn vele redenen waarom mensen ervaren extreme vermoeidheid. Het maakt het krijgen door alledaagse routines moeilijk om te doen. Hier zijn een aantal redenen waarom mensen vaak ervaren extreme vermoeidheid.

Bloedarmoede

Anemie treedt op wanneer er een tekort van rode bloedcellen die in het lichaam. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof door het lichaam om energie te leveren.

Zwangerschap

Vroege zwangerschap veroorzaakt een vrouw om zeer moe en vermoeid voelt gevolg van hormonale veranderingen in haar lichaam. Als de zwangerschap vordert en de baby blijft groeien, voelt ze zich moe van de uitvoering rond het extra gewicht.

Gebrek aan goede voeding

Mensen die niet genoeg vitamines en calorie├źn hoeft te krijgen van voedsel zal voelen zich vaak extreme vermoeidheid, omdat het lichaam niet in staat om energie te produceren voor de dagelijkse activiteiten.

Stress en Angst

Depressie en pijn kan angst en stress, die slaaptekort veroorzaken. Stress en angst te dragen het lichaam naar beneden, waardoor het extreme vermoeidheid te voelen.

Infectie

Een infectie veroorzaken iemand extreme vermoeidheid ervaren, omdat het lichaam met extra energie om de infectie te bestrijden.

Chronisch Vermoeidheid Syndroom

Chronisch vermoeidheidssyndroom kan een verkoudheid of maag virus te volgen. De aandoening veroorzaakt extreme vermoeidheid die verergert bij dagelijkse activiteiten. In de meeste gevallen, betekent dit niet verbeteren rust.