Wat zijn de oorzaken van duizeligheid van Inner Ear Bones?

Wat zijn de oorzaken van duizeligheid van Inner Ear Bones?

Een aantal factoren, waaronder enkele die gevaarlijk zijn en vereisen evaluatie door een medische professional kan duizeligheid veroorzaken. Deze kunnen onder meer hart- en vaatziekten, en hoge glucosespiegels. Echter, kan hardnekkige gevoelens wankel, wazig zien of duizeligheid een indicatie van een probleem met de botten van het binnenoor zijn.

Het binnenoor

Binnenoor botten verbinden het trommelvlies naar het inwendige oor en werk om trillingen te verzenden en te egaliseren druk. Een verstoring van de trillingen kan veroorzaken iemand duizelig, misselijk of zelfs flauwvallen geworden.

Common Cause

Een veel voorkomende oorzaak van inner-ear-veroorzaakt duizeligheid is Benigne paroxismale positieduizeligheid (BPPV). Dit is een aandoening waarbij de beweging gevoelige kristallen in de otoliet organen in het binnenoor worden verplaatst, waardoor extreme duizeligheid bij de geringste beweging van de kop.

Andere oorzaken

Een innerlijke oor letsel kan ook resulteren in vertigo-achtige symptomen of het kan een ernstiger probleem wel de ziekte van Menière zijn. Symptomen verschijnen, verdwijnen en dan weer verschijnen na perioden van stress, uitdroging of hoge zoutinname.

Behandeling voor Duizeligheid

Er zijn medicijnen die een aantal reisziekte kunnen behandelen. Voor BPPV, een eenvoudige-head draaien oefening, uitgevoerd onder toezicht van een arts, kan de duizeligheid verlichten, hoewel het herhaalde sessies kan duren voordat de duizeligheid is verdwenen.

Overwegingen

Personen die last hebben van hoogtevrees moeten niet vergeten dat ze wankel kan zijn en moet voorzorgsmaatregelen nemen om het huis om ernstig letsel te voorkomen.