Wat zijn de oorzaken van de huid Tags?

Skin tags zijn onschadelijk stukjes extra huid die kan groeien op het lichaam van een persoon. Ze kunnen groeien op iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Verwijdering is gebruikelijk om cosmetische redenen, en kan meestal worden gedaan in een poliklinische setting.

Wat zijn de huid Tags?

Een huid tag is een extra stuk van de huid die lijkt te zijn opknoping van uw lichaam door een steel of een draad. Ze kunnen zo klein zijn als de kop van een speld of zo groot als een druif. Skin tags zijn medisch bekend als acrochordons of cutane papilloma. Ze kunnen vleeskleurige of een beetje donkerder dan de huidskleur. De huid tags kan glad en rond, of gerimpeld en onregelmatig zijn. De meeste huid tags zijn ongevaarlijk, maar het verwijderen is gebruikelijk om cosmetische redenen. De directe oorzaak van de huid tags is onbekend. De volgende worden verondersteld bij te dragen aan de groei van huid tags: zwangerschap hormonen, insuline resistentie veroorzaakt door diabetes, humaan papillomavirus, steroïden en schuren van de huid elkaar wrijven.

Wie krijgt de huid Tags?

Iedereen kan de huid tags krijgen. Ze komen vaker voor bij volwassenen, maar kinderen kunnen ze krijgen ook. Hoe ouder een persoon krijgt hun waarschijnlijkheid om de huid tags toeneemt krijgen. Mensen met overgewicht hebben meer kans om tags te hebben, als men denkt dat ze groeien in gebieden van wrijving. Skin tags worden gedacht erfelijk te zijn.

Where Do Skin Tags Grow?

Zoals hierboven vermeld, wordt de huid tags gedacht te groeien in gebieden op het lichaam waar er veel wrijven of wrijving. De meeste huid-tags te vormen op de hals, onder de armen, onder de borsten van vrouwen, of op de oogleden. Tags kunnen ook vormen in de buurt van de lies, op de romp en op de rug.

Welke problemen Skin Tags Oorzaak?

Hoewel huid tags zijn een type tumor, zijn ze niet bekend kanker te zijn. De enige echte problemen die voortkomen uit het hebben van een huid-tag zijn als ze geïrriteerd raken of gevangen op kleding of sieraden.

Behandeling van de Huid Tags

Behandeling voor de huid tags is vooral om esthetische redenen. Het hebben van een extra stuk van de huid kan lelijk of pijnlijk voor de persoon die men moet worden beschouwd. Een arts kan een huid tag verwijderen door het afsnijden of bevriezen. Met een skin tag verwijderd is een eenvoudig proces en als de tag is zeer klein, kan zelfs worden gedaan zonder plaatselijke verdoving. Er wordt niet gedacht dat het hebben van een tag verwijderd zal leiden groeien. Huismiddeltjes van de tumor te verwijderen zijn het gebruik van een touwtje of flosdraad te binden van de tumor en laat het vallen op zijn eigen. Schaar worden ook gebruikt voor onmiddellijke resultaten. Het snijden van een tag af kan bloedingen veroorzaken. Als u probeert te knippen of af te hechten een skin tag, moet u letten op tekenen van infectie (roodheid, zwelling, pijn).