Wat zijn de oorzaken van chronische misselijkheid en diarree?

Wat zijn de oorzaken van chronische misselijkheid en diarree?

Chronische misselijkheid en diarree kunnen symptomen zijn van ernstige maag-en vaatziekten. Raadpleeg een arts over lopende diarree en misselijkheid. Medische tests kunnen worden uitgevoerd om te bepalen of een onderliggende ziekte aanwezig is.

Identificatie

Volgens de Mayo Clinic, is chronische diarree gedefinieerd als diarree die langer dan vier weken duurt. Diarree gaat vaak gepaard met misselijkheid, een opgeblazen gevoel, maagkrampen en maagpijn.

Functie

Normaal verteerde voedsel passeert de dikke darm waar de meeste vloeistoffen worden geabsorbeerd. Diarree wanneer ofwel de afval door te snel of wanneer de colon niet kan fluïda door ontsteking goed absorberen door ziekten gaat.

Oorzaken

Chronische diarree kan voorkomen als gevolg van lactose intolerantie, prikkelbare darmsyndroom, inflammatoire darmziekte, coeliakie, de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Chronische diarree soms optreedt na galblaas chirurgie of andere abdominale chirurgie.

Preventie / Solution

Als u last heeft van chronische diarree, is het belangrijk om veel vocht te voorkomen uitdroging te drinken. Het drinken van een elektrolyt drankje zoals een sportdrank kan worden hervat. Probeer elimineren zuivelproducten te bepalen of de diarree is gerelateerd aan lactose intolerantie.

Waarschuwing

Chronische diarree kan leiden tot uitdroging, die levensbedreigend kan zijn. Een arts moet worden geraadpleegd als uitdroging wordt vermoed of als er bloed in de ontlasting.