Wat zijn de oorzaken van branden en pijnlijke voeten?

De pijn van brandende voeten kunt u 's nachts wakker en kan een bron van voortdurende pijn. Er zijn vele redenen waarom de voeten van een persoon zal pijn en branden. De oorzaak is meestal gemeenschappelijk en eenvoudig op te lossen. Echter, er zijn een aantal meer ernstige redenen achter deze kwaal.

Veel voorkomende oorzaken

Enkele van de meest voorkomende redenen achter brandende voeten hebben de hele dag en overgewicht op de been geweest. Als je voet is warm en bezwete, kan een branderig gevoel ervaren worden.

Suikerziekte

Mensen met diabetes ontwikkelen vaak neuropathie (zenuwbeschadiging) en zal de pijn van brandende en pijnlijke voeten te ervaren.

Huidaandoeningen

Voetschimmel of andere schimmelinfecties kan ook leiden tot het verbranden van voeten. Ook mensen met een gevoelige huid hebben een reactie op chemicaliën of stoffen in schoenen en sokken.

Ernstige Oorzaken

Bloedziekten, zenuw entrapment, neuropathie en vitaminegebrek kunnen een aantal van de meer ernstige redenen. Ook zou de lever, de schildklier en nierproblemen de oorzaak zijn.

Gemakkelijk Solutions

Katoenen sokken en goed passende schoenen zijn manieren om te helpen de situatie te verhelpen. Vergeet ook niet om lange periodes van staan ​​te vermijden en probeer het dragen van schokabsorberende zolen.