Wat zijn de oorzaken van Blood Infecties?

Wat zijn de oorzaken van Blood Infecties?

Hoe het lichaam wordt septische.

Sepsis is de term voor een infectie van het bloed. Sepsis kan optreden wanneer een bacterie, virus of schimmel, heeft het lichaam opgenomen en heeft een infectie veroorzaakt. Deze infectie dan zijn weg in de bloedbaan, waardoor de verontreiniging verspreid door het gehele lichaam.
Het lichaam, in een poging om de infectie te bestrijden, veroorzaakt ontsteking optreden, zodat met de vorming van kleine bloedstolsels in de bloedvaten. Het lichaam heeft geproduceerd die stolsels als middel stoppen van de infectie verspreidt, maar tegelijkertijd is het vermogen van het immuunsysteem om te vechten tegen de infectie of breken bloedstolling beperkt.
De bloedstolsels in de bloedvaten verminderen de bloedtoevoer naar organen in het lichaam. Het hart klopt sneller en harder in een poging om het geoxygeneerde bloed pompen om alle organen. De organen niet genoeg bloed en zuurstof krijgen, waardoor mogelijke schade aan de organen en de huid weefsel veroorzaken. Dit veroorzaakt op zijn beurt de chemische vrijgegeven door het immuunsysteem te gaan uit de hand. Het lichaam is niet in staat om de infectie te bevatten, waardoor de giftige bacteriën te verspreiden, waardoor de persoon septic, die, indien onbehandeld, kan dood veroorzaken worden.

De bacterie E Coli.

E. Coli is de meest voorkomende bacteriën die bloed infecties. Hoewel de E. Coli bacteriën die normaal worden gevonden in het spijsverteringskanaal, er ernstiger stammen die kunnen worden ingenomen door het eten van vlees, fruit en groenten die besmet. De E. Coli bacterie zijn weg van het spijsverteringskanaal en in het bloed, waardoor een ernstige bloedvergiftiging.
E. Coli te vinden in het vlees zelf, maar verdere verontreiniging als aan de mest van een koe, die is besmet met E. Coli bacteriën, wordt gebruikt voor meststoffen op andere producten die worden geconsumeerd.

Virale infecties van het bloed.

HIV en hepatitis C zijn beide vormen van virale infecties van het bloed. De besmette bloed in contact komt met de huid van een persoon kan het HIV virus overbrengen. In de meeste gevallen zou de besmette bloed in direct contact met een open wond te komen, snijden of schrapen, maar kunnen optreden in een andere vorm, zoals het geven van borstvoeding of bijten. Hepatitis C wordt verzonden wanneer het besmette bloed van een persoon met het virus, in direct contact met bloed van een ander. Dit zorgt ervoor dat de infectie moet worden verzonden. Transfusies met besmet bloed, en het delen van besmette naalden worden verondersteld te zijn de meest voorkomende manieren van het aangaan van de hepatitis C-virus.

Schimmelinfecties bloed infecties optreden wanneer het lichaam in een toestand van immuundeficiëntie. Dit kan worden veroorzaakt door een ziekte, ziekte of operatie. Het lichaam heeft schimmel op het normaal, maar als de omstandigheden precies goed zijn, kan de schimmel uitbarsten en zich te vermenigvuldigen en verspreid over het hele lichaam. Deze infectie kan alleen op de huid of in het lichaam of beide.

Door de vele manieren waarop een persoon kan samentrekken infectie is belangrijk om goede hygiëne. Altijd grondig wassen alle groenten en fruit. Kook alle vlees, zodat er geen roze kleur wordt waargenomen. Hebben de neiging alle wonden, zelfs de kleinste kras, door het wassen van het getroffen gebied en het gebruik van topische antibiotica. Door het nemen van preventieve maatregelen, bent u beter in staat om de mogelijkheid van het aangaan van de bacteriën die infecties van het bloed veroorzaken te voorkomen.