Wat zijn de oorzaken van Bad Water in opslagtanks?

Wat zijn de oorzaken van Bad Water in opslagtanks?

Waterberging tanks kunnen worden gebruikt door gezinnen of gemeenschappen om drinkwater of voor irrigatie te bieden, maar veel verontreinigingen kunnen veroorzaken water te gaan slecht.

Bacterie

Bacteriën kunnen openen opslagtanks infiltreren uit dierlijke uitwerpselen en andere middelen, en groeien snel in het water. De bacteriën maken het gevaarlijk om te drinken en te zorgen dat het water een nare geur hebben of ontwikkelen van een slijmlaag op het oppervlak. Het drinken van water besmet met bacteriën kunnen ernstige krampen, diarree en braken veroorzaken,

Zeewier

Als het water opslagtank wordt blootgesteld aan zonlicht, dan kan het de voedingsbodem voor algen worden. Algen kunnen groeien snel in het zonlicht en veroorzaken een groen slijm over te vormen het oppervlak. Algen zelf is niet gevaarlijk, maar door fotosynthese, algen gebruikt de zon om voedsel te creëren en op hun beurt, druppels afvalstoffen in het water waar bacteriën willen voeren.

Mineralen

Water heeft verschillende mineralen zoals ijzer en zwavel die naar de bodem van de tank in de tijd. Aangezien de oude water wordt genomen en vervangen door vers water, kan het een slib op de bodem van de tank die kan het water geur of smaak slecht, vooral als het sediment wordt verstoord vormen.