Wat zijn de oorzaken van acne infecties?

Wat zijn de oorzaken van acne infecties?

Acne treft veel mensen van tieners tot volwassenen. Puistjes ontstaan ​​wanneer de poriën van de huid verstopt raken of verstopt. Als u last heeft van acne, weet dat het is de meest voorkomende huidaandoening in de Verenigde Staten, die meer dan 17 miljoen mensen. Wat veel mensen met acne wil weten is: Wat zijn de oorzaken van een acne-infectie?

Hormonen

Tijdens de puberteit, hormonen verhogen, waardoor de klieren in de huid, de talgklieren om meer olie te produceren. Wanneer olie wordt gevangen in een van de poriën in de huid, wordt de porie geïnfecteerd, waardoor een puistje te vormen. Veel vrouwen vaak hormonen enkele dagen vóór hun menstruele cyclus verhoogd en ziet puistjes ontwikkelen tijdens deze periode. Soms kan de hormonale schommelingen van de zwangerschap ook leiden tot acne infecties.

Medicijnen

Soms, artsen medicijnen voorschrijven die acne veroorzaken. Corticosteroïden, lithium en barbituraten zijn voorbeelden van geneesmiddelen die acne kunnen veroorzaken.

Cosmetica

Bepaalde cosmetica kan acne veroorzaken. Veel lotions en cosmetica hebben een oliebasis aan hen die ervoor zorgt dat de poriën verstopt raken aan. Een op basis van water of een niet-comedogeen product (een die niet poriën verstoppen) moeten worden gebruikt op het gezicht en het lichaam plaats.

Genetica

Familiegeschiedenis kan acne voorspellen. De kans is groot, als de ouders hadden acne, de kinderen zullen acne hebben ook.

Mythen

Chocolade, vettig voedsel en stress geen acne veroorzaken. Hoewel een gezonde voeding is altijd een goede keuze, chocolade en frietjes hoeven niet te worden vermeden. Hoewel stress-acne erger kan maken, is het niet leiden tot acne. Een andere mythe is dat vuile huid acne veroorzaakt. Dit is niet het geval en overwashing zeker acne.

Behandelingen

Een dermatoloog zal de ernst van de acne infectie te bepalen en of medicijnen voorschrijven of lijst over-the-counter geneesmiddelen die kunnen worden gebruikt. Twee veel voorkomende over-the-counter medicijnen zijn benzoylperoxide en salicylzuur. Merk op dat het houden van uw handen uit de buurt van je gezicht kan helpen verminderen sommige acne uitbraken, zoals druk op de huid kan veroorzaken poriën verstopt raken.