Wat zijn de oorzaken van acne bij volwassen vrouwen?

Oorzaken van volwassen acne

Na de hormonale veranderingen van de adolescentie, een aantal volwassen vrouwen nog steeds last hebben van acne. Dit kan worden toegeschreven aan vele dingen, zoals deze op de huid, gedrag en de producten die een vrouw maakt gebruik van een vrouw bacterie.

Make-up en Acne

Voor veel vrouwen is het dragen van make-up kan uitbraken van acne veroorzaken. Make-up, vooral stichting, kan de poriën en veroorzaken bacteriën die aanwezig zijn op de huid en in de poriën om te beginnen met het vullen van de poriën met pus zijn verstoppen. Dit creëert acne dat alleen maar erger als de vrouw die probeert om het te bedekken met meer foundation. Voor sommige vrouwen, oude make-up is de boosdoener. Als een vrouw raakt haar gezicht en toen haar make-up, introduceert ze haar gezicht bacteriën in de make-up, die vervolgens fokt als de make-up is vochtig. Foundation en vloeibare oog make-up zijn vooral gevoelig voor de groei van bacteriën. Het toepassen van die make-up op het gezicht veroorzaakt dan acne als de bacteriën verstoppen de poriën en maakt vlekken.

Huid oliën

Een van de belangrijkste oorzaken van acne is het natuurlijke oliën op de huid. Deze oliën moeten een dag om te voorkomen dat verstopping van de poriën worden weggespoeld minstens twee keer. Bij deze reiniging niet of niet volledig uitgevoerd, kan de olieafscheider vuil, verstoppen de poriën en een groei van bacteriën in de poriën en de haarfollikels van het gezicht. Veel vrouwen hebben gewoon niet de tijd voor een lange gezichtsreiniging regime twee of meer keer per dag, en het resultaat is volwassen acne.

Facial Touching

Eén van de gedragingen die kunnen leiden acne raakt het gezicht met de vingertoppen. Dit brengt het vervuilde deel van het lichaam, de handen in contact met de huid van het gelaat. Zodra deze bacteriën uit de vingers wordt ingebracht in het gezicht, kan acne leiden.

Moisturizers

Omdat volwassen vrouwen hebben meestal een aantal zorgen over rimpels en fijne lijntjes op hun gezichten, velen van hen van toepassing moisturizers op hun gezichten. Moisturizers zijn olie van het lichaam gemaakt te vangen op de huid om te voorkomen dat het uitdroogt. Helaas blijft de olie in een dikke laag over de huid, verstopping van de poriën. Moisturizers, met name die welke olie bevatten, kunnen acne veroorzaken bij vrouwen door het bekleden van hun poriën in olie.