Wat zijn de oorzaken Pingen Hoofdpijn?

Wat zijn de oorzaken Pingen Hoofdpijn?

Hoofdpijn kan veel verschillende bijwerkingen in het lichaam veroorzaken. Veel migraine-patiënten hebben gemeld met illusies van licht of gekleurde patronen voor of tijdens hun hoofdpijn. Andere vaak voorkomende bijwerkingen van hoofdpijn zijn vermoeidheid, misselijkheid en overgevoeligheid voor licht. Een occasionele neveneffect voor sommige mensen is een pingen of een piep geluid in hun oren. Deze zogenaamde pingen hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben, afhankelijk van de patiënt en zijn medische geschiedenis.

TMJ

Kaakgewricht en spieraandoening is een reeks voorwaarden die pijn en benauwdheid rond de kaak en het omliggende weefsel te betrekken. Er zijn vele oorzaken van TMJ, maar pijn is een frequent neveneffect ervan. Terwijl de kaak kan pijn doen, wordt de pijn vaak gemeld in andere gebieden van het lichaam, zoals het hoofd-halsgebied, volgens The TMJ Association. De tensor tympani en tensor levi palatini spieren, die rechtstreeks van invloed op de oren, balde wanneer de kaak wordt aangescherpt, en het resultaat kan een pingen geluid in de oren, evenals een hoofdpijn of migraine.

Spanning

Terwijl TMJ is een specifieke fysieke aandoening die resulteert in de spieren aanscherping en het veroorzaken van pijn en pingen in de oren, stress kan een soortgelijk effect hebben. Stress is de meest voorkomende hoofdpijn trekker en oorsuizen een frequente bijwerking als de spieren in het gezicht en hals scherpen, volgens de Mayo Clinic. De symptomen zijn zeer vergelijkbaar met TMJ behalve de spier aanscherping wordt veroorzaakt door mentale stimulatie en niet een specifieke fysieke kwaal. Stresshormonen kan de chemische samenstelling verandert in de hersenen en bijdragen aan de hoofdpijn.

Tinnitus

Tinnitus is de naam gegeven aan abnormale geluiden waargenomen door het oor. Dit kan een pingen geluid, brullen of pulserend geluid, zelfs als er geen lawaai in de kamer. De aandoening komt vaker voor mensen als ze ouder worden of als ze last hebben oor schade door hard geluid over een langere periode van tijd. Net zoals tinnitus een neveneffect voor hoofdpijn kan zijn, kan hoofdpijn een bijwerking van chronische tinnitus zijn. De pingen in de oren kan stressvol en ondraaglijk voor sommige mensen geworden, en resulteren in slaapstoornissen en hoge stress niveaus, die hoofdpijn meer waarschijnlijk. Tinnitus kan indicatief verschillende oorziekten, zoals de ziekte van Menière zijn.