Wat zijn de oorzaken ongewenst gewichtsverlies?

Wat zijn de oorzaken ongewenst gewichtsverlies?

Introductie

Afvallen zonder te oefenen of dieet lijkt misschien een grote omstandigheid om in te zijn. Echter, volgens Richard L. Atkinson, MD, een professor aan de Eastern Virginia Medical School in Norfolk, onverklaarbaar gewichtsverlies is een van de meest ernstige symptomen van een onderliggend medisch probleem. Als u bijvoorbeeld 10 kilo of meer zonder uitleg hebben verloren, zie uw arts onmiddellijk. Dieet en lichaamsbeweging veranderingen zouden veroorzaken langzame gewichtsvermindering van 1-3 pond per week.

Kanker

Kanker is een van de redenen waarom een ​​persoon zou kunnen beginnen met afvallen zonder uitleg. Tumoren groeien door zich hechten aan eiwitten op de voeringen van bloedvaten. De kankercellen dan het signaal van de omringende cellen nieuwe capillairen vormen, waardoor de tumor directe toegang tot de bloedstroom om de voedingsstoffen kan groeien ontvangen. Daarbij kanker loogt uit de bloedstroom vele voedingsstoffen die normaal creëren energie aan het lichaam brandstof. Hierdoor het lichaam gebruikt zijn vet aan de energie die nodig is om te overleven creëren. Dit verlies van vet resulteert in het onverklaarbaar gewichtsverlies door velen gezien kankerpatiënten.

AIDS

Degenen die lijden aan Auto-Immune Deficiency Syndrome (AIDS) kunnen ook last onverklaarbaar gewichtsverlies. Dit kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. Ten eerste, het lichaam ervaart een verhoogde calorie-behoefte om de infectie te bestrijden. Ten tweede kan de opportunistische infecties geassocieerd met AIDS misselijkheid en braken veroorzaken, waardoor het moeilijk om genoeg calorieën om een ​​gezond gewicht te houden.

Tuberculose

Een tuberculose (TB) infectie kan ook leiden tot onverklaarbaar gewichtsverlies. Hoewel TB primair richt de longen, de extra energie die nodig is om de infectie te bestrijden kan leiden tot een verhoogde behoefte aan calorieën om te helpen de ziekte. Als extra calorieën niet worden verbruikt, het lichaam draait om vetopslag te maken van de energie-tekort, wat resulteert in gewichtsverlies.

Glandular Ziekten

Glandulaire ziekten zoals hyperthyroïdie en diabetes kan ook leiden tot ongewenst gewichtsverlies. Hyperthyroïdie kan metabolisme verhogen zodat het moeilijk te houden met de calorische behoefte van het lichaam, wat resulteert in gewichtsverlies. Diabetes kan problemen de alvleesklier, waardoor het moeilijk voor het lichaam om glucose in energie. In plaats daarvan, het lichaam verbrandt vet deposito's voor energie aan het lichaam in werking te houden.

Mental Illness

Psychische aandoeningen zoals depressie kan ook leiden tot ongewenst gewichtsverlies. Dit komt meestal omdat de ziekte interfereert met het verlangen van de persoon om te eten. Eetstoornissen zoals anorexia en boulimia kan ook worden overwogen geestesziekten, en kan resulteren in grote hoeveelheden gewichtsverlies, zelfs nadat de wens om gewicht te verliezen is afgenomen.