Wat zijn de oorzaken hoge triglyceriden in de zwangerschap?

Terwijl je zwanger bent, kan uw arts laboratoriumtests zoals bloedsuiker en cholesterolgehalte te bestellen om uw gezondheid te bewaken. Triglyceriden zijn een onderdeel van cholesterol testen en meten van de hoeveelheid vetten in uw bloed circuleren. Volgens de Mayo Clinic en de National Library of Medicine, oorzaken van hoge triglyceriden tijdens de zwangerschap ook bepaalde persoonlijke gewoonten en bloedziekten die tijdens de zwangerschap kan ontwikkelen.

Bloeddruk

Zwangerschap kan veroorzaken om een ​​verhoging van de bloeddruk, wat kan leiden tot een toename van triglyceride niveaus ervaren.

Blood Sugar

Het eten van veel suikerhoudende voedingsmiddelen terwijl je zwanger kan de hoeveelheid suiker in uw bloed, wat kan leiden tot hoge triglyceride niveaus te verheffen zijn.

Zwangerschapsdiabetes

Hoge triglyceriden tijdens de zwangerschap kan een gevolg zijn van zwangerschapsdiabetes, dat is een vorm van diabetes die zich kunnen ontwikkelen terwijl je zwanger bent.

Medicijnen

Als u bepaalde soorten medicijnen terwijl je zwanger bent, met inbegrip van steroïden zoals prednison of diuretica ("plaspillen"), kan deze hoge triglyceride niveaus veroorzaken.

Te zwaar

Het verkrijgen van te veel gewicht tijdens je zwangerschap kan ertoe leiden dat uw triglyceride niveaus te hoog worden; als u een voorgeschiedenis heeft van overgewicht, kan uw triglyceride niveaus nog meer te verhogen.

Persoonlijke Habits

Hoge triglyceriden tijdens de zwangerschap kan worden veroorzaakt door bepaalde persoonlijke gewoonten, waaronder een gebrek aan lichaamsbeweging en het eten van vet of gebakken voedsel.