Wat zijn de oorzaken Hoge estradiolniveaus?

Wat zijn de oorzaken Hoge estradiolniveaus?

Wat is Estradiol?

Estradiol is een hormoon dat wordt geproduceerd door zowel mannen als vrouwen in het menselijk lichaam. Hoewel oorspronkelijk onjuist, alleen aanwezig in het vrouwelijk lichaam is, is het nog steeds algemeen bekend als de "female" geslachtshormoon. Estradiol is een soort oestrogeen die in de vrouwelijke eierstokken en de mannelijke testes is. In beide geslachten wordt oestradiol in kleine hoeveelheden in de arteriële wanden en in de hersenen. Wanneer een vrouw ovuleert of zwanger, zullen de niveaus van estradiol op en neer in overeenstemming met wat er gebeurt in het lichaam gaan. Veel vruchtbaarheid problemen ontstaan ​​als gevolg van een hoge of lage estradiol niveaus in de baarmoeder. Als u problemen hebt met het bedenken, zie uw arts en vraag over het krijgen van uw estradiol niveaus gecontroleerd.

High estradiolniveaus

Estradiol niveaus kunnen worden gecontroleerd met een bloedtest. Als vrouwen die een vruchtbaarheidsbehandeling behandelingen wordt oestradiol meestal periodiek gecontroleerd. Als u zich zorgen maakt over uw estradiol niveaus zijn, maar u kunt vragen de arts geeft u de test, zelfs als je niet een vruchtbaarheidsbehandeling ondergaan. Hoge oestradiol niveaus meestal betekenen dat er een probleem is met het ovariële gebied. Als je test blijkt dat u een hoge oestradiol niveaus, kan je problemen concipiëren van een kind, problemen met de ovulatie en een lage kans op succes met de vruchtbaarheid drugs. Het is zeer belangrijk voor een arts om te weten of je van nature een hoge oestradiol niveaus als u gebruik maakt vruchtbaarheid drugs zwanger te worden. Hoge oestradiol niveaus kan ook een teken van de menopauze zijn.

Waarschuwingen Over High estradiolniveaus

Hoge oestradiol niveaus zetten vrouwen een verhoogd risico op endometriumkanker. Verder zijn grote hoeveelheid oestradiol zetten zowel mannen als vrouwen met een risico op een beroerte en borstkanker. Als u problemen ondervindt met gevoelloosheid aan één kant van uw lichaam, bericht zwelling of hotness in één of beide borsten, of voelen ernstige kramp aan één of beide zijden van uw onderbuik, zie uw arts zo snel mogelijk om te zien of hij of zij wil test je estradiol levels. Als u weet dat u hoge niveaus van estradiol, bespreek het gebruik van aromatase remmers met uw arts. Aromataseremmers worden gebruikt estradiol productie blokkeren en nuttig bij de behandeling van borstkanker en endometriumkanker vanwege een hoge oestradiol niveaus.