Wat zijn de oorzaken en symptomen van angst?

Het lijkt natuurlijk te maken en hebben ongerustheid over gebeurtenissen in het leven, zoals een huwelijk of wachten om te worden toegelaten tot een school. Wanneer de zorgen niet stoppen en gaan zo ver dat ze invloed hebben op uw fysieke toestand, kunnen ze veranderen in een legitieme angststoornis. Bekijk facetten van angst, zoals de oorzaken en symptomen, beter te bestrijden.

Angst

Een algemene angststoornis gaat zorgen of angsten die interfereren met het vermogen van een persoon om een ​​normaal leven te leiden. Deze angsten worden overweldigend en kan de kleinste dagelijkse functies belemmeren zelfs. De zorgen te breiden voor meer dan een paar dagen, maar minder dan zes maanden.

Symptomen

Algemene symptomen van angst zijn prikkelbaarheid, overmatig zweten en trillen of rillingen. Slaap problemen en al te gespannen spieren zijn ook andere lichamelijke tekenen van angst, terwijl het gebrek aan concentratie en korte termijn geheugen verlies zijn psychische klachten.

Subtype Symptomen

Er zijn verschillende subtypes van angst die verschillende symptomen vertonen. Obsessieve compulsieve stoornis is een vorm van angst wanneer de patiënt voelt de noodzaak om een ​​specifiek routinematige of meerdere acties uitvoeren alvorens op andere acties. Als de routine niet gebeurt, kan overweldigende angst en bezorgdheid over te nemen. Paniekstoornissen betrekken plotselinge rushes van angst opgeroepen paniekaanvallen zonder duidelijke reden. Paniekaanvallen omvatten hartkloppingen, extreme angst voor naderend onheil of overlijden, en een gevoel alsof de persoon had een hartaanval.

Oorzaken

De oorzaken voor de algemene angst zijn niet helemaal bekend, maar sommige onderzoek blijkt dat bepaalde risicofactoren en situaties hen kan leiden. Voor algemene angst, mensen die familieleden met dezelfde aandoening hebben een 50 procent kans op het als goed. Hormonale onevenwichtigheden van cortisol, de beheerder van spanning chemische, zijn ook gevonden bij angst patiënten. Bepaalde milieu stressoren kan angst veroorzaken, zoals het verplaatsen, een sterfgeval in de familie, functiewijzigingen en het hebben van een baby.

Behandeling

Anti-angst medicatie zoals Xanax worden soms voorgeschreven aan patiënten teneinde de fysieke complicaties in verband met rusteloosheid. In combinatie met deze geneesmiddelen, is cognitieve gedragstherapie ook gedaan door psychotherapeuten. Therapie zal patiënten te leren hoe je bepaalde triggering situaties of omgaan methoden voor het onvermijdelijke degenen te vermijden. Door te leren van deze methoden, kunnen patiënten de overproductie van stress geïnduceerde hormonen verminderen en kalmeren de zorgen veel sneller.