Wat zijn de oorzaken braakneigingen?

Misselijkheid is niet zozeer een medische term als een gevoel dat een aantal overeenkomstige medische oorzaken heeft. In als misselijkheid vaker bekend is, kan braakneigingen iedereen effect te allen tijde voor een groot aantal redenen. Het kan een indicator van permanente spijsvertering kwalen of gewoon een tijdelijk probleem. Vaak misselijkheid is een symptoom van een groter probleem. Begrijpen wat kan leiden tot misselijkheid kan een lange weg te gaan om te weten hoe hierop te reageren.

Definitie

Elk gevoel van milde pijn, instabiliteit of ongemak in de maag, met name die gevoelens van onbehagen die waarschijnlijk leiden tot braken voelen, kan worden beschouwd als misselijkheid of braakneigingen. Braken of braken als het in medische kringen bekend is, is een effect van de misselijkheid die vaak ontstaat wanneer het lichaam probeert de oorzaak van de misselijkheid of braakneigingen verdrijven.

Geschiedenis

Misselijkheid werd ooit beschouwd als een effect van slecht uitgebalanceerd "humeuren", samen met de meeste ziekten binnen het menselijk lichaam. De vier humeuren waren zwarte gal, gele gal, bloed en slijm. Een onbalans in een van deze stoffen kan een breed scala aan effecten te produceren, uit van ziekte tot melancholie. Uitzetting van gal of slijm werd vaak beschouwd als een functie van de lever poging om evenwicht te herstellen. Zo braken en ophoesten werden beschouwd als indicatoren van een drastische onbalans zijn. De effecten van deze theorie zou verschillende emotionele en psychische aandoeningen toeschrijven misselijkheid aanvulling op fysieke ziekte. Om misselijk te zijn was iets mis in je leven, of het nu ziekte, hekserij of depressie.

Beweging Oorzaken

Een van de meest voorkomende oorzaken van misselijkheid zijn die welke evenwicht problemen. Wanneer het evenwicht in het oor niet strookt met de patiënt ziet met zijn ogen, het lichaam begint te voelen ziek. Van tijdelijke aard, kan de beweging een aantal misselijk voorwaarden, met inbegrip van reisziekte, zeeziekte en wagenziekte veroorzaken.

Ziekte veroorzaakt

Gevaarlijker problemen binnen het lichaam kan ook bijdragen tot misselijkheid. Ziekten, alles van de ziekte kanker, heeft vaak misselijkheid als een neveneffect. Ziekten die misselijkheid kunnen veroorzaken zijn onder meer kanker, hersenschudding, griep, geavanceerde AIDS, diabetes, hepatitis en gastro-enteritis.

Inslikken veroorzaakt

Terwijl misselijkheid door beweging of ziekte vaak niet direct gerelateerd aan de maag, misselijkheid ook ontstaan ​​als gevolg van inname bepaalde chemicaliën. Wanneer het lichaam zintuigen iets gevaarlijk is ingenomen, zal de geest misselijkheid en braken induceren in een poging om de buitenlandse verontreiniging verdrijven. Dit kan onder meer medicijnen, in het bijzonder wanneer het wordt ingenomen op een lege maag. Misselijkheid is een frequente bijwerking van kanker geneesmiddelen. Misselijkheid kan ook optreden door het gebruik van verdovende middelen of voedselvergiftiging.