Wat zijn de oorzaken Bed Bugs & Hoe krijg je ontdoen van hen?

Bedwantsen zijn ineens steeds meer en meer een probleem in beide huizen en hotels. Bedwantsen zijn een kleine bug die zich verschuilt in de spleten van de bedden en komt uit op de mens bijten tijdens de nacht. Ze werden meestal uitgeroeid tot voor kort. Als je weet wat de oorzaken daarvan, en nog belangrijker, hoe zich te ontdoen van hen, kunt u uw huis te beschermen tegen een besmetting.

Oorzaken van Bed Bugs

Het is ter discussie wat er werkelijk oorzaak van de opleving in bedwantsen, maar er zijn verschillende problemen die bijdragen aan het uitbreken. Bedwantsen worden steeds immuun voor vele pesticiden die verdelgers gebruiken om te proberen en hen te doden. Verhoogde reizen naar het buitenland is ook een reden voor de stijging van de wandluis parasitaire aandoeningen, omdat ze vaker in het buitenland en worden terug gebracht door reizigers. In uw huis of andere ruimte, vogels, knaagdieren en vleermuizen kunnen worden verspreiden bedwantsen omdat ze vaak dragers. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, vuil niet bedwantsen veroorzaken.

Het reinigen van de kakkerlakken

Schoonmaken van een besmette kamer is een beetje meer betrokken dan het misschien klinkt. Als een bed is aangetast door bedwantsen, moet je het bed uit elkaar en verwijder rommel uit de kamer. Uit elkaar te halen elke meubelen zoals lessenaars, dat hout kloven of andere plaatsen zou hebben voor bedwantsen te verbergen. Stofzuigen overal op te staan ​​van de meerderheid van de bugs, en gebruik vervolgens een remedie om de bedwantsen te doden. Dit kan een niet-toxisch wandluis spray, diatomeeënaarde zijn, het blootstellen van de bugs aan hoge hitte of het instellen van je matras naar buiten in de zon.

Het afdichten van de Building

Afdichten van het gebouw zal helpen met allerlei plagen, maar gaan rond en kalefateren tot eventuele scheuren in het gebouw, vervang beschadigde schermen of vensters, en doen wat je kunt om zich te ontdoen van vogels en andere knaagdieren die kunnen worden nestelen in of rond uw huis. Gebruik Niet giftig wandluis producten te spuiten rond de vloerdelen in de besmette ruimte.

Waarom gebruik maken van niet-toxische producten?

Bij het wegwerken van bedwantsen, is het belangrijk om geen insecticiden te gebruiken, omdat ze zullen worden gebruikt op een slaapoppervlak. Diatomeeënaarde is eigenlijk scherpe vuil dat wordt versneden bedwantsen maar mensen of huisdieren niet schaden. Een van de diatomeeënaarde wordt toegepast en vertrokken voor een tijdje, kan het worden opgezogen. Er zijn ook niet-toxisch sprays en poeders die kunnen worden gebruikt. Extreme hitte en zonlicht kan ook bedwantsen te doden.