Wat zijn de oorzaken Allergieën voor Cats?

De Symptomen

Kat allergieën zijn moeilijk voor hen die houden van katten, maar vinden zichzelf lijden aan ondraaglijke symptomen. Deze symptomen variëren van een loopneus met een jeukende keel, hoesten en tranende ogen. Sommige mensen ontwikkelen huiduitslag en jeuk. Kat met een allergie citeren verschillende mate van allergische symptomen. Het is onbekend specifiek waarom sommige mensen hebben kat allergieën, terwijl anderen dat niet doen, maar er zijn manieren om de symptomen die gepaard gaan met kat allergieën evenals kat onderhoud suggesties, die de symptomen bij mensen met een allergie kan verminderen minimaliseren.

De Culprit

Allergie voor katten komen meestal als gevolg van huidschilfers van katten, de eigenlijke huid die afbladdert van katten. Dit huidschilfers kan zweven in de lucht uren, en in bedden, banken en tapijten. Huidschilfers kan een echte irriterend voor mensen die lijden met kat allergieën. Een andere boosdoener die allergieën veroorzaakt voor katten is hun speeksel en urine. Het allergeen dat katten in hun huidschilfers en speeksel is een eiwit. Dit eiwit is kleverig en kan dus worden uitgevoerd op kleding en overal een kat aanwezig is geweest. De kat allergeen kan zelfs voorstellen tot 6 maanden na een kat wordt verwijderd uit een huis.

Het verminderen van allergenen

Als u een kat en wil je niet op te geven, zelfs al heb je kat allergieën, de sleutel is om allergenen te verminderen. Gebruik HEPA (High Efficiency Particulate Air) luchtfilters en HEPA-stofzuigers in uw huis. Deze zullen uw lucht en oppervlakken te reinigen in uw hele huis, waar uw kat is geweest. Vacuüm muren goed ook, want de kat haren en huidschilfers vasthouden aan de muren. Laat uw katten slapen waar je slaapt. Dit zal de kat huidschilfers in de slaapkamer verminderen en helpen u minder symptomatisch 's nachts en in de ochtend.

Er zijn producten op de markt die u kunt gebruiken op uw kat te helpen allergenen te verminderen, met inbegrip van Allerpet Solutions, Allersearch Pet Shampoo, Allersearch Anti-allergeen Dust Spray en het wassen van je kleren in allergeen Wash. Was altijd uw handen na het hanteren van uw katten en nooit raak je neus, ogen of mond na het aaien van katten. Plaats alle kattenbakken weg van menselijk contact, zo veel mogelijk, vooral als iemand de kat allergieën. Als al het andere faalt, overleg dan met uw arts over recepten die u kunnen helpen omgaan met uw kat allergieën.