Wat zijn de oorzaken Acid Reflex?

Als je ooit ontwaakt in het midden van de nacht met een ongemakkelijk brandend gevoel in je borst en keel, dan heb je zure reflux ervaren. Het kennen van de oorzaken van zure reflux kan helpen dit potentieel gevaarlijke aandoening te voorkomen.

Wat is zure reflux?

U kan het weten als brandend maagzuur of zure reflux, maar dat branderig gevoel je voelt is om artsen bekend als een symptoom van gastro-oesofageale refluxziekte (GERD). GERD, of zure reflux ziekte wordt veroorzaakt wanneer spijsvertering zuren uit de maag terug in de slokdarm.

De meeste mensen zo nu en ervaar een branderig gevoel of ongemak als gevolg van zure reflux na het eten van gekruid voedsel of gewoon te veel eten; occasionele maagzuur is meestal een ongemakkelijke ongemak dan een ernstig gezondheidsprobleem. Kan echter hardnekkig, frequent maagzuur een teken van GERD zijn.

Wat zijn de oorzaken zure reflux?

Zure reflux en GERD veroorzaakt door de maag spijsverteringssappen teruglopend in de slokdarm. Wanneer zure reflux optreedt, is te wijten aan het falen van een sfincter onderaan de slokdarm. Indien sfincter niet goed sluiten, maagzuur kan de slokdarm, en de verbranding en het ongemak van brandend maagzuur resultaten bereiken.

Voor degenen die last hebben van af en toe een zure reflux, is dit probleem over het algemeen veroorzaakt door kruidig ​​voedsel of te veel eten. Echter, aanhoudende zure reflux dat onbehandeld kan de slokdarm beschadigen wordt overgelaten, wat leidt tot ernstige gezondheidsproblemen, met inbegrip van het verhoogde risico op slokdarmkanker.

Wat kan gedaan worden om te voorkomen dat zure reflux?

Vaak zowel bij maagzuuroprispingen en aanhoudende zure reflux veroorzaakt door dezelfde factoren, die kunnen worden gecontroleerd zonder medicatie. De factoren die zure reflux kunnen veroorzaken omvatten:

Inname van voedingsmiddelen en dranken die bijdragen aan maagzuur, waaronder pittige, vette of zure voedingsmiddelen; chocolade; alcoholvrije dranken en koffie

Roken

Overgewicht

Eten binnen 2 tot 3 uur voor het slapengaan

Het eten van grote maaltijden
Elimineren of beheersen van deze factoren zal vaak voorkomen dat zure reflux; Maar zelfs na het wijzigen van het gedrag dat bijdraagt ​​aan zure reflux, sommige mensen zullen nog steeds nodig om over-the-counter of op recept medicijnen nemen om zure reflux te beheersen.

Wanneer moet u een arts raadplegen Over zure reflux

Als u problemen ondervindt ernstige, aanhoudende zure reflux symptomen, dan moet je naar de dokter.

Zie een arts meteen als uw zure reflux symptomen zijn onder meer een van de volgende:

Moeite met slikken of voortdurende ongemak achter het borstbeen

Verstikking of zure reflux die resulteert in hoesten, kortademigheid of heesheid

Rectale bloeden, braken van bloed of aanzienlijk gewichtsverlies
Elk van deze symptomen kunnen dat zure reflux aangeven of GERD heeft schade aan de slokdarm wordt veroorzaakt en vereisen medische aandacht.

Waar vind je een Doctor Who Behandelt Acid Reflux zoeken

Raadpleeg uw huisarts of bezoek acg.gi.org/ (zie Verwijzingen) naar een gastro-enteroloog in uw buurt vinden als u zich zorgen dat uw zure reflux symptomen kunnen ernstig zijn.