Wat zijn de nadelen van het gebruik van een Waterpik?

Wat zijn de nadelen van het gebruik van een Waterpik?

Waterpiks kunnen gebruikers flossen met water. Ze zijn vooral populair bij mensen die traditionele flossen haat of zijn verteld door hun tandarts dat ze extra hulp in flossen nodig. De Waterpik eerste aan populariteit gewonnen ongeveer 20 jaar geleden, en nu nieuwe ontwerpen zijn beschikbaar. Er zijn een aantal nadelen aan het gebruik van een Waterpik.

Duur

De Waterpik is veel duurder dan de ouderwetse floss. Het is ook duurder dan draagbare instrumenten flossen. Een Waterpik is meer een investering dan andere flossen producten.

Neemt ruimte

Een Waterpik is waarschijnlijk de grootste post op uw badkamer counter top zijn. De Waterpik Ultra neemt ongeveer 10 vierkante centimeter van de ruimte. Als u niet deze ruimte op uw aanrecht hebt, moet je het apparaat te trekken in en uit een kast of een ander opslagmedium elke keer dat u het gebruikt.

Lekken

Veel mensen die de Waterpik herzien zeggen dat ze lekken ervaren met hun eenheden, hetzij wanneer ze voor het eerst gebruiken of nadat zij hebben gebruikt voor enkele weken. Vaak melden ze dat het lek niet kan worden vastgesteld en moeten ze een nieuwe eenheid te verkrijgen.

Onderhoud

De Waterpik gereinigd moet vaak. Als u de Waterpik schoon te houden kan leiden tot schimmelvorming.