Wat zijn de middelen die een remmende bacteriegroei in de moedermelk?

Menselijke moedermelk is gratis, handig, en voedzaam. Moedermelk speciale componenten die immuniteit een baby stimuleren en beschermt tegen infecties veroorzaakt door verschillende bacteriën, zoals die veroorzaakt door bacteriën.

Immunoglobulinen

Moedermelk bevat humane immunoglobulines of antilichamen waarvan verhogen met maternale blootstelling aan specifieke ziektekiemen. Levels zijn vooral hoog in de eerste drie tot vijf dagen na de geboorte van een baby. Sommige antilichaam niveaus hoog in de melk blijven tijdens het eerste jaar van een zogende baby's.

Lysozym

Moedermelk bevat grote hoeveelheden van een digestief enzym lysozym, dat de soorten bacteriën beïnvloedt in het spijsverteringskanaal van een baby, het stimuleren van de groei van goede bacteriën.

Groeifactoren

Moedermelk bevat groeifactoren die niveaus van lactobacillae, die infectie voorkomt door schadelijke bacteriën stimuleren. Zuigelingen gevoed formule hebben lagere niveaus van lactobacillae.

Lactoferrine

Lactoferrine, een eiwit dat ijzer bindt, wordt ook aangetroffen in moedermelk. Moedigt gezonde bacteriën in de darm en fungeert als een antibioticum voor E. coli en stafylokokken. Lactoferrine niveaus hoog in de melk blijven tijdens het eerste jaar van het leven van een zogende baby's.

Vitaminen en Mineralen

Menselijke moedermelk bevat de hoeveelheid vitaminen en mineralen voor menselijke baby's sterke organen en immuunsysteem ontwikkelen om alle soorten infecties te weerstaan. De melk veranderingen en aanpast aan de behoeften van de baby als het groeit.