Wat zijn de lange termijn effecten van het gebruik van Hand Sanitizer?

Met een groeiend besef dat beperkt contact met ziektekiemen leidt tot een betere gezondheid, heeft het gebruik van hand sanitizer gemeengoed geworden. Handdesinfecterende vernietigen bacteriën en virussen die ziekten kunnen veroorzaken. Oorspronkelijk gebruikt in klinieken en ziekenhuizen, worden handdesinfecterende vaak gebruikt in plaats van handwerk vanwege het gemak.

Ingrediënten in handdesinfecterende

Handdesinfecterende bevatten 60 tot 90 procent alcohol. De gebruikte alcohol of ethyl of isopropyl alcohol; kleur en geur wordt soms toegevoegd.

Aanbevolen gebruik van handdesinfecterende

Handdesinfecterende moet worden gebruikt wanneer water en zeep is niet beschikbaar. Als handen zichtbaar vuil, is een hand sanitizer niet van plan om ze schoon te maken. Slechts een dubbeltje-sized hoeveelheid vloeistof handdesinfecterend nodig is.

Hand Sanitizer Gebruik: Contra

Sneden of krassen op de handen kan geïrriteerd van het gebruik van handdesinfecterende geworden; jeuk, branderig gevoel en huiduitslag kunnen ontwikkelen.

Potentiële gevaren

Handdesinfecterende bevatten alcohol en kunnen brandbaar zijn. Als uw handen zijn nog nat van het gebruik van een hand sanitizer, vermijd open vuur: laat ze niet in hete auto's of opgeslagen in de buurt van warmtebronnen.

Soorten

Handdesinfecterende kan worden gekocht in vloeibare of schuimen vorm, en zijn ook beschikbaar als een wegwerp vegen.

Gevaren voor kinderen

Handdesinfecterende moet buiten het bereik van kinderen te worden gehouden; inname handdesinfecterend kunnen duizeligheid, onduidelijke spraak veroorzaken en, in ernstige gevallen, hersenbeschadiging en mogelijk de dood.