Wat zijn de ingrediënten in Sugar-Free Gum?

Wat zijn de ingrediënten in Sugar-Free Gum?

Een snelle blik langs de kassa bij elke supermarkt zal u vertellen hoeveel mogelijkheden er zijn voor suikervrije kauwgom. Deze dagen mensen kijken hun calorieën en kiezen voor gom dat is suikervrij en dus calorie-vrij. Echter, de ingrediënten gevonden in suikervrije kauwgom zijn niet goed bekend. Hoewel we geen kauwgom doorslikken, reizen snel de ingrediënten door het lichaam. Het is verstandig om te weten wat u verbruikt wanneer je kauwen suikervrije kauwgom en het effect dat het heeft op je gezondheid.

Xylitol

Onder de ingrediënten in suikervrije kauwgom is Xylitol ('zi-le-tol). Het is een natuurlijke zoetstof gevonden in planten, bomen, groenten en fruit. Er zijn veel voordelen aan deze zoetstof. Xylitol vermindert holtes in degenen die suikervrije kauwgom te kauwen. Deze zoetstof veroorzaakt bacteriën zijn vermogen verliezen om ziek te tanden. Het helpt ook tandbederf. Het vermindert plaque die slechte adem veroorzaken. Xylitol helpt ook bij het verminderen oorontsteking. Het is een gezonde, natuurlijke zoetstof gebruikt buiten suikervrije kauwgom ook. Zwangere vrouwen gebruiken Xylitol wanneer ze strep-keel bacteriën, zodat het niet door te geven aan de baby. Artsen raden Xylitol voor diabetici, omdat het geen effect heeft op de bloedsuikerspiegel. Ons lichaam natuurlijk produceren tot 15 gram xylitol per dag, zodat het niet lichaamsvreemd.

Sorbitol

Sorbitol is een controversieel suiker-alcohol ingrediënt gevonden in suikervrije kauwgom. Het is een natuurlijk laxeermiddel van fruit, zoals peren en pruimen. Sommige onderzoeken gevonden Sorbitol om de oorzaak van een aandoening, de zogenaamde prikkelbare darm syndroom. Vanwege zijn laxerende werking, kan Sorbitol diarree, een opgeblazen gevoel en maagkrampen veroorzaken. De dunne darm niet verteren Sorbitol, dat die symptomen van prikkelbare darm syndroom veroorzaakt. In feite zijn veel pakjes suikervrije kauwgom hebben een waarschuwing over het laxerend effect van de consumptie van te veel kauwgom. De meeste mensen niet de effecten van Sorbitol met mate voelen.

Aspartaam

Aspartaam ​​is een kunstmatige zoetstof uit asparaginezuur. Het verschijnt in suikervrije kauwgom als een calorie-vrije zoetstof. Aspartaam ​​werd voor het eerst op de markt in de Verenigde Staten in 1974. Het is niet alleen in suikervrije kauwgom verschijnen, maar in drankjes, desserts en snoep. Het bestanddeel is kritisch doorgelicht jaren voor giftig, dat hersentumoren, epileptische aanvallen, multiple sclerose, ziekte van Parkinson, ziekte van Alzheimer en lupus. Het debat is nog gaande, maar de Food and Drug Administration commissaris goedgekeurd Aspartaam ​​te stellen: "Er zijn maar weinig verbindingen zijn dergelijke gedetailleerde testen en herhaald, nauwkeurig onderzoek, en het proces waarbij aspartaam ​​is gegaan moet het publiek te voorzien van extra vertrouwen van haar veiligheid doorstaan."