Wat zijn de ingrediënten in Hand Sanitizer?

Wat zijn de ingrediënten in Hand Sanitizer?

Handdesinfecterende, of met de hand ontsmettingsmiddelen, zijn populaire methodes gebruikt om "schone" handen wanneer water en zeep niet beschikbaar zijn. Handdesinfecterende er in verschillende vormen zoals gels, schuimen en sprays. Elk merk van de hand sanitizer maakt gebruik van verschillende ingrediënten; Sommige bestanddelen zijn effectiever dan andere.

Antimicrobiële of antiseptische middelen

Antimicrobiële (kiem killers) of antiseptische (desinfecterende middelen die ziektekiemen te doden) agenten zijn de actieve ingrediënten in handdesinfecterende. Alcohol ethanol, isopropanol en benzalkoniumchloride zijn antiseptica. Triclosan is een antimicrobiële.

Geur en kleurstoffen

Veel handdesinfecterende bevatten kunstmatige geur- en kleurstoffen voor levensmiddelen die elkaar complimenteren. -Fruit geurende handdesinfecterende zijn populair en bevatten geuren die fruit na te bootsen, zoals perzik, en worden geverfd om de vrucht kleur lijken.

Water en verdikkingsmiddelen

Water helpt voorkomen dat de hand ontsmettingsmiddel massief, en het is een oplosmiddel voor in water oplosbare bestanddelen zoals kleurstoffen. Verdikkingsmiddelen zoals propyleenglycol en hydroxymethylcellulose worden gebruikt handdesinfecterende verdikken tot een gelachtige consistentie te vormen.

Moisturizers en conserveringsmiddelen

Bevochtigingsmiddelen zoals glycerine, vitamine E en aloë voorkomen actieve ingrediënten zoals ethanol alcohol uitdrogen van de huid. Conserveringsmiddelen, zoals benzofenon, toegevoegd aan handdesinfecterende verlengen de houdbaarheid van het voorkomen van de achteruitgang van de ingrediënten en het vertragen van de groei van bacteriën.

Aanbevelingen

Het CDC adviseert het gebruik van de op basis van alcohol, gel handdesinfecterende (die met ethanol alcohol of isopropanol) met een concentratie van 60 procent tot 95 procent alcohol. Deze handdesinfecterende bleken het meest effectief in het doden van bacteriën en ziektekiemen te zijn.