Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Tofu?

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Tofu?

Velen hebben vooroordelen over een squishy, ​​wit blok van soja wrongel, maar er is geen misvatting over de voordelen voor de gezondheid van de powerhouse voedsel biedt. De waarde van invloed tofu's wordt gevonden binnen een verscheidenheid van onderwerpen door veroudering botdichtheid, en hartfunctie om kanker risico.

Vleesvervanger

Tofu is een essentieel alternatief voor degenen die bezuinigen op of elimineren van vlees uit hun dieet. Kiezen voor een veganist of vegetariër te worden is een persoonlijke beslissing vaak leiden door een verlangen naar een betere gezondheid, en vleesvervangers als een versterkende eiwitbron vormen de basis voor veel mensen die deze levensstijl te kiezen, naar Leo Galland, MD, in gezondheidsvoordelen van Tofu . De textuur van tofu in zijn verschillende vormen en smaken maakt het een perfecte vervanging voor gerechten zoals lasagne, enchiladas, stroganoff en zelfs sushi.

Gezonde eigenschappen

Bij regelmatig gegeten, is tofu gevonden om slechte cholesterol te verlagen, verminderen symptomen van de menopauze, risico op kanker te verlagen, versterken ouder botten en helpen bij het voorkomen vroegtijdige veroudering. Volgens Galland, is ook een goede bron van vitamine E, calcium, energie, totaal vet, koolhydraten, vezels en isoflavonen, die vrije radicalen belast verslechterde cellulaire functie vangen. Tegelijkertijd echter recente studies suggereren dat tofu hersengrootte kunnen krimpen, verhogen het risico op kanker en oestrogeen niveaus, zowel bij mannen als vrouwen, en mannelijke testosteron afnemen.

Veelzijdigheid

Tofu veronderstelt smaak profielen van de voedingsmiddelen die het gekookt met, waardoor het veel makkelijker voor mensen om de voordelen voor de gezondheid van deze anders smakeloze soja wrongel plukken. Tofu, die wordt geleverd in zacht, stevig en extra stevig, kan worden geroosterd, gefrituurd, gebakken, gegrild, gepureerd, roerei en bevroren. Het bevriezen van de firma verscheidenheid geeft het een kip-achtige textuur wanneer ontdooid, waardoor het perfect voor ovenschotels en andere hartige recepten. Silkier rassen maken romige soepen, sauzen, dressings en desserts.

Suikerziekte

Tofu kan vooral gunstig voor diabetici zijn, want het is een compleet eiwit, dat een betere regulering van de bloedsuikerspiegel maakt. Diabetici die niet dol op tofu zijn het aan zichzelf te bereid door iemand die vertrouwd is met zijn veelzijdigheid te hebben.