Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Kosher Dill Pickles?

Kosher dille augurken zijn eenvoudig toe te voegen aan een hamburger voor de smaak, en zijn makkelijk te eten voor een snack. Het kan gemakkelijk zijn om niet aan de voordelen voor de gezondheid die afkomstig zijn van het eten van koosjer dille pickles herkennen.

Portie

Om de gezonde voedingswaarde van deze pickles beschouwen, verwijzen naar de informatie van de USDA op koosjer dille pickles. Een portie wordt beschouwd als een kopje augurken.

Low Calorie

Kosher dille augurken zijn ideaal voor diegenen die kijken naar hun calorie-inname. Slechts één portie heeft 17 calorieën.

Low Fat

Degenen die zich zorgen maken over hun vetinname zult ook merken dat koosjer dille augurken zijn een heerlijk eten. Een portie heeft slechts 0,2 gram vet.

DieetVezel

Een kopje koosjer dille pickles zal je 2 gram voedingsvezels geven. Dit is 6 procent van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voedingsvezels. Voedingsvezels is goed voor regelmaat in het spijsverteringsstelsel.

Vitamine K

Kosher dille augurken zijn een geweldige manier om je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine K. Een portie krijgen heeft 70 procent van je aanbevolen hoeveelheid vitamine K. Vitamine K helpt om het lichaam te beschermen tegen osteoporose.