Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Knox Gelatine?

Iedereen houdt van Jello, maakt niet uit wat uw leeftijd, maar wist je dat de zoete traktatie kan eigenlijk goed voor je zijn? Het lijkt erop dat de glibberige dessert is niet alleen voor kinderen meer - volwassenen ouder worden vinden dat plain Knox Gelatine is niet alleen goed voor gezond haar en nagels, maar het kan ook grote voordelen voor de gezondheid en kan zelfs zorgen voor een natuurlijke pijnverlichting voor bepaalde ziekten .

Gezondheidsvoordelen van Knox Gelatine

Veel mensen die lijden aan pijnlijke artritis hebben dat gladde Knox Gelatine, verkocht in afzonderlijke enveloppen in supermarkten, kan helpen verlichten veel artritis symptomen, waaronder pijn, stijfheid, en kan zelfs helpen die lijden krijgen een deel van hun mobiliteit terug.

Wat is Knox Gelatine?

Knox Gelatine is een eiwit dat is onderverdeeld gemakkelijker menselijke consumptie. Voor het eerst geproduceerd in 1894, en was oorspronkelijk verkocht als een voedingsmiddel voor gestold salades en andere recepten, Knox Gelatine maakt nu een product dat specifiek voor mensen met artritis - een product met de naam Nutra Joint. De gelatine vermogen kan met hete of koude dranken.

Hoe kan Knox Gelatine Help van artritis pijn?

Knox Gelatine wordt gezegd dat het sterk lijken op de werkelijke collageen dat we allemaal in ons lichaam de bindweefsels, zoals kraakbeen, een gesmeerd oppervlak dat onze gewrichten zich vrij kunnen bewegen zonder wrijving of pijn. Als we beginnen leeftijd, smering afneemt, waardoor elke naad moeilijker te bewegen; pijn die soms worden slopende. Sommigen geloven dat Knox Gelatine daadwerkelijk uit het bindweefsel van dieren wat geeft het deze voordelen verbazingwekkende gezondheid hulp bij humane gezamenlijke beweging.

Wie kan Knox Gelatine for Health Benefits?

Er zijn geen fundamentele beperkingen voor de consumptie van Knox Gelatine gezondheid; Omdat het poeder een bijproduct van dieren zoals koeien, strikte vegetariƫrs of die met bepaalde religieuze overtuigingen dat de consumptie van dierlijke producten beperken, zou willen gelatine in alle vormen voorkomen.

Heeft Jello geven dezelfde gezondheidsvoordelen als Plain Knox Gelatine?

Dezelfde voordelen voor de gezondheid te zien in de dagelijkse consumptie van Knox Gelatine zoals artritis pijn is te vinden in de reguliere dessert Jello, maar het nadeel is dat je nodig zou hebben om op zijn minst de helft eten een doos elke dag naar dezelfde medicinale voordelen te krijgen, en dat is een veel Jello. De meeste mensen de voorkeur de poedervorm van Knox gelatine die gemakkelijk kan worden gemengd met water en andere dranken.