Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Cranberry Juice?

Cranberry sap is een van de meest gezonde dranken beschikbaar. Het is vol vitaminen, en het kan helpen flush slechte bacteriën uit het lichaam. Is onderzoek gaande naar de gezondheidsvoordelen van cranberry sap.

Vitaminen Gevonden in Cranberry Juice

Vitamine C wordt aanbevolen voor iedereen, en cranberry sap is er vol van. Vitamine C is een antioxidant die vrije radicalen reinigt van het lichaam.

Cranberry Juice Voorkomt UTIs

Urineweginfecties kan worden voorkomen door het drinken cranberry sap. Verbinding in het sap dat bacteriën E. coli stammen te plakken aan de cellen van het lichaam.

Voorkomt Oor en respitory Infecties

Een studie uit 2002 op cranberrysap werd gedaan door de Infectious Diseases Society of America. Het bleek dat cranberrysap voorkwam een ​​stam van Haemophilus influenzae bacteriën uit het vasthouden aan de rode bloedcellen of mond cellen van het lichaam. Op zijn beurt, dit hield de vermenigvuldiging van bacteriën in een oor of mond infectie.

Pontential te beschermen tegen hart-en vaatziekten en kanker

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, onderzoek op cranberry sap is momenteel aan de gang. De hoop is dat de antioxidanten in bosbessen slechte cholesterol kan verlagen. Er is ook hoop dat het in staat zijn om te voorkomen dat kankercellen zich vasthecht aan de cellen van het lichaam.

Waarschuwingen voor Cranberry Juice

Diabetici moeten cranberry sap consumeren op een beperkte basis. De meeste gecommercialiseerde sappen zijn gevuld met suikers. Cranberry sap kan ook interageren met bloedverdunnende medicatie. Iedereen met nierstenen moet zijn arts spreken voordat het drinken van grote hoeveelheden van het sap; het heeft een verbinding die de kans op nierstenen kunnen verhogen.