Wat zijn de gevaren van soja gebaseerde producten?

Wat zijn de gevaren van soja gebaseerde producten?

Ingegeven door agressieve marketing campagnes over "de vreugde van soja," Amerikanen zijn verliefd op soja gebaseerde producten als een goedkope gezondheid bouwer. Zelfs in Azië echter sojaproducten worden geconsumeerd in veel lagere aantallen dan het Westen, waar vervalste producten in toenemende mate te infiltreren in de markt. Studies hebben ook gekoppeld sojaproducten aan immuunsysteem storingen, schildklier dysfnction en zelfs belangrijke aandoeningen zoals kanker en hart-en vaatziekten.

De Aziatische Myth

Vragend voordelen op basis van soja producten 'vraagt ​​de voorraad reactie dat er geen nadeel bestaat wanneer Aziaten eten zulke grote hoeveelheden zelf. In feite, de cijfers van de industrie laten zien dat mensen in China, Japan en andere Aziatische landen eten 9,3-36 g soja voedsel - geen soja-eiwit - per dag. Ook is er geen precedent in de Aziatische cultuur voor het eten van dergelijke moderne creaties zoals soja worstjes en tofu cheesecake.

Interne effecten

Koken sojabonen niet volledig verminderen of krachtige remmers die enzymen zoals trypsine, die verplicht is voor de spijsvertering zijn blokkeren elimineren. Deze stoffen kunnen leiden tot ernstige maagklachten en verminderde vertering van eiwitten. Studies van proefdieren zijn ook gekoppeld aan pancreaskanker, dat is een reden waarom de sojaboon nooit belangrijke doorgedrongen in de Chinese dieet.

Schildklier Effects

Consumeren sojaproducten in grote hoeveelheden is gekoppeld aan verstoring van het endocriene systeem. Dat komt omdat sojaproducten bevatten isoflavonen - welke functie de schildklier kan onderdrukken - als trekker of verergeren hypothyreoïdie, de termijn wegens niet genoeg schildklierhormonen te produceren. Deze bevinding biedt onderzoekers, die er rekening mee dat de soja zelf werkt als een hormoon verrassen.

Soja Allergenen

Toenemend gebruik van soja zuigelingenvoeding - die nu deel uitmaken van 20 tot 25 procent van de markt - en de stijgende vraag naar soortgelijke levensmiddelen in de supermarkt teller zijn gekoppeld aan forse stijgingen van soja allergieën. Soja is een acht allergenen die onmiddellijk overgevoeligheidsreacties, zoals anafylactische shock, diarree en problemen slikken.