Wat zijn de gevaren van Rollerblading?


In-line skaten laat racers te bewegen op topsnelheid terwijl afbranden evenveel calorieën als lopers en fietsers. De keerzijde van dit populaire sport is dat er meer dan 32.000 schaatsers gewond raken elk jaar, volgens de National Safety Council. Onderarm fracturen vertegenwoordigen de meest voorkomende blessure bij in-line liefhebbers. Veiligheidsmaatregelen, moet centraal staan ​​bij nadenken wat zijn de gevaren van skaten.

Uitrusting

Veel schaatsers negeren elementaire veiligheidsregels door te gaan voor een spin zonder beschermende beschermende kleding. In andere gevallen schaatsers riem op hun spullen maar dragen onrechte sized apparatuur. Veiligheidshelmen de kans op hersenletsel aanzienlijk verminderen. Padding beschermt de polsen, knieën en ellebogen wanneer u tuimelen en de grond raken. Een paar snelle tips over het kopen van schaatsen onder knijpen de plastic boot om ervoor te zorgen het materiaal is stevig genoeg om betrouwbare steun te geven. Draag sokken bij de aankoop van uw skates om een ​​betere pasvorm te bereiken.

Ongelukken

Leer de juiste technieken om te vallen, zodat u kunt een ernstig letsel te voorkomen. Probeer bijvoorbeeld om hurk je lichaam als je omver te werpen op de grond om jezelf op te vangen, op basis van de Children's Specialisten van San Diego website. Een andere methode vereist dat u om te landen op je schouders en je heupen voor het werpen, zodat u uw gewicht te verspreiden gelijkmatiger als je naar beneden gaan. Oefen deze stunts in een grasveld of een sportschool mat voor het testen van uw vaardigheden op de stoep.

Verkeer

Voertuigen, skaters, joggers en andere voetgangers lopen interferentie met elkaar op de openbare wegen. Let als je scoot langs trottoirs omdat andere mensen vaak stap voor je zonder waarschuwing. Laat uw hoofdtelefoon thuis, zodat u stemmen en hoorns te horen. Jurk in felle kleuren om uw zichtbaarheid te verbeteren. Pass andere voetgangers op hun linker zijkant en aan te kondigen jezelf door te zeggen: "Passen aan de linkerkant." Weg te houden van de straat skaten, en gehoorzamen verkeersregels wanneer je wegen over te steken naar de andere kant van een voetpad te bereiken.

Huisdieren

Honden maken grote metgezellen als je naar in-line skaten, maar wees bereid om te gaan met wat extra afleiding, volgens de website Pet Travel Center. Huisdieren dart meestal uit wanneer ze worden geconfronteerd beestjes of andere honden, dus klaar in dezelfde richting te worden trok zonder veel waarschuwing. Leash uw hond, en train hem om te stoppen op commando om ervoor te zorgen dat u niet getrokken aan de grond toen hij breekt in een streepje.

Voorwaarden

In-line skaters tegenkomen allerlei gevaren zoals afgestoken bestrating of kuilen. Een spoor lijkt te nodigen op het eerste, maar later houden onveilige omstandigheden, zoals plassen of gevaarlijke heuvels. Verminder uw snelheid wanneer u een wijziging in de omstandigheden zoals puin of vette of natte ondergrond tegenkomen. Controleer uw wielen en remmen omdat het afval soms vastloopt in hen als je schaatsen.