Wat zijn de gevaren van Restylane?

Restylane is een injecteerbaar dermal filler met hyaluronzuur in gel deeltjes. Het is goedgekeurd door de FDA voor de midden tot diepe injectie om rimpels en plooien te vullen en is veilig in gebruik genomen. Een dermatoloog of cosmetische of plastisch chirurg kan de verschillende formuleringen van Restylane in dienst om de gewenste resultaten tijdens een niet-chirurgische kantoor bezoek te bereiken. Restylane geen dierlijke producten bevatten en hyaluronzuur wordt geabsorbeerd door het lichaam in de tijd. Als een sub-dermale injectie, gevaren van Restylane voortvloeien uit de injectieplaats en de diepte en nauwkeurige plaatsing van de dermal filler. Overcorrectie is ook niet mogelijk een keer geïnjecteerd.

Significantie

Restylane wordt vervaardigd door Medicis Pharmaceuticals en het is goedgekeurd door de FDA om diepe rimpels en plooien te corrigeren. Het bevat hyaluronzuur in geldeeltjes; Restylane formuleringen zijn beschikbaar met verschillende groottes van de geldeeltjes behoeften van de arts dienen. Hyaluronzuur wordt van nature door het lichaam en dient om bindweefsel smeren. Na verloop van tijd zal het lichaam het hyaluronzuur absorberen en het toegevoegde volume afnemen. Sinds Restylane bevat geen dierlijke producten, wordt het beschouwd als veilig te gebruiken, met een minimaal risico op allergieën en de ziekte doorgeven. Net als andere cosmetische ingrepen, zijn de gevaren van Restylane gedicteerd in de vaardigheid van uw cosmetische of plastisch chirurg en uw welzijn (zelf en pocket boek).

Samenstelling en Administratie

Restylane bestaat uit hyaluronzuur in gel deeltjes. De formuleringen van Restylane alleen verschillen in de grootte van de geldeeltjes; de samenstelling is identiek tot de productlijn. Restylane wordt geïnjecteerd om het volume en de bulk toe te voegen, het invullen van de rimpels en plooien aan de tekenen van veroudering te verbergen of om gelaatstrekken te verbeteren. Anesthesie is optioneel in de niet-chirurgische bureaubezoek en plaatsing varieert, afhankelijk van de gewenste resultaten.

Voorbehandeling Overwegingen

Omdat Restylane geen dierlijke producten bevatten, is allergie testen niet vereist. Als u de gevoeligheid of meerdere allergieën, moet allergie testen worden overwogen. Met alle injecties, bloedingen, blauwe plekken en cardiovasculaire aandoeningen in overleg met de effecten van de huidige medicijnen met de arts moeten worden besproken. Hoewel de meeste patiënten bereiken van hun gewenste resultaten in een behandeling, kunnen aanvullende behandeling nodig, en aangezien het hyaluronzuur wordt geabsorbeerd door het lichaam in de tijd, verdere behandeling is optioneel. De kosten voor Restylane behandeling wordt niet gedekt door de ziektekostenverzekering, zodat de kosten voor meerdere behandelingen verbinding in de tijd --- en dit is gevaarlijk voor uw zak boek.

Bijwerkingen en Post-behandeling

De ingrediënten in Restylane en de anesthesie gebruikt kan beheersbaar reacties veroorzaken: jeuk, zwelling en gevoeligheid. Blauwe plekken, bloedingen, pijn en zwelling op de injectieplaats zijn vaak voorkomende bijwerkingen te behandelen door middel van medicatie en kompressen. Als Restylane is te oppervlakkig ingespoten, kan de gel deeltjes worden gezien als een blauwachtige tint onder je huid. Deze onderhuidse deeltjes kunnen uit worden geperst door uw arts met een naald of mes. Onjuiste plaatsing overmaat vulstof of grote deeltjes kunnen niet gecorrigeerd worden omdat het materiaal in de tijd worden geabsorbeerd.

Prudence

Het aangeboren gevaren van Restylane zijn hetzelfde als andere cosmetische ingrepen: Risico's en voordelen in de vakkundige handen van de ervaren arts en in uw goede fysieke, emotionele en financiële gezondheid liggen. Geen meldingen gevaren --- sterfgevallen of handicap --- zijn gemeld uit het product op de juiste wijze toegediend.