Wat zijn de gevaren van kwik in vis?

Wat zijn de gevaren van kwik in vis?

Je hoort voortdurend dat je meer vis moeten eten, want het bevat omega-3 vetzuren, die een lichaam goed doen. Helaas hoor je ook dat het eten van vis kwikvergiftiging kan veroorzaken. De gevaren van kwik zijn vele. Echter, door het eten van vis met mate u profiteren van de voordelen van de omega-3 vetzuren en te voorkomen dat de gevaren van kwik.

Neurologische ontwikkelingsproblemen

Neurologische ontwikkeling problemen kunnen van invloed zijn ongeboren kinderen, baby's en jonge kinderen. Het kwik dat hoge concentratie in sommige vissen kan een negatieve invloed hebben op de ontwikkeling van de hersenen bij jongeren. Moeders die borstvoeding geven worden ook geadviseerd niet om vis te eten, omdat het kwik kan worden doorgegeven via de moedermelk.

Epileptische aanvallen

In extreme gevallen, zoals zij die op een dieet voornamelijk uit kwik gevulde vissen leven, hebben mensen bekend om aanvallen te ervaren.

Vision Problemen

Een persoon blootgesteld aan grote hoeveelheden kwik uit vis kunnen vinden dat ze moeite hebben met hun perifere visie hebben.

Spierzwakte

Kwik vergiftiging kan leiden tot verzwakte spieren. Dit kan later leiden tot problemen met lopen en algemene coördinatie problemen.

Spraak en Hoorzitting

Samen met de fysieke coördinatie, kan het lichaam beginnen te problemen met spreken en het gehoor te hebben.