Wat zijn de gevaren van kruidenthee?

Wat zijn de gevaren van kruidenthee?

Bij correct gebruik, kruidenthee zijn onschuldig brouwt met potentiële voordelen voor de gezondheid. Maar sommige kunnen gevaarlijk zijn voor mensen met bijzondere voorwaarden of voor baby's wanneer ze worden geconsumeerd door moeders die borstvoeding geven zijn. Om potentiële gevaren van het nuttigen van kruidenthee te vermijden, raadpleegt u dan een kruidendokter of natuurgeneeskundige om u te helpen een veilige opties.

Thee Behandeling

Als u problemen ondervindt voortdurende darmklachten en pepermunt thee maakt u zich beter voelt, kan je voorkomen dat het bezoeken van een arts door het consumeren van dit brouwsel. Op hetzelfde moment, moet je voorkomen dat het gebruik van kruidenthee als remedies in zichzelf, maar combineer uw verbruik met adequate medische aandacht.

Zelfdiagnose

Omdat kruidenthee zijn overal verkrijgbaar in natuurlijke voedsel winkels en zelfs uit een huis Tuin, zij vormen het gevaar van verleidelijke individuen om zelf een diagnose van hun kwalen als het beter zou zijn om contact op met een getrainde professional, zoals een arts, natuurgeneeskundige of drogist. Door het raadplegen van iemand met een uitgebreide kennis van kruiden, zult u voorkomen dat de behandeling van een ernstige aandoening met een onvoldoende te verhelpen en ervoor zorgen dat u de beste kruidenthee te drinken voor uw kwaal. Bouw je kennis na verloop van tijd door het lezen en spreken tot kruidendokters en natuurgenezers, die beschikken over een uitgebreide kennis van kruiden, maar maak niet de fout te denken dat je meer dan je eigenlijk weet niet maken.

Gevaren van Specifieke Kruidenthee

Sommige kruidenthee hebben eigenschappen die hen gevaarlijk maakt. Bijvoorbeeld, zoethout is geweldig voor keelpijn en spijsvertering kwalen, maar het kan de bloeddruk verhogen. Ephedra helpt bij ademhalingsmoeilijkheden, maar het versnelt ook de hartslag en kan zelfs bijdragen aan hartaanvallen bij onjuist gebruik. Smeerwortel helpt bij spierpijn, die aantrekkelijk is voor moeders die borstvoeding geven, maar het kan gevaarlijk zijn voor hun kinderen zijn. Vraag uw natuurgeneeskundige of drogist over de mogelijke bijwerkingen van kruidenthee die je drinkt.