Wat zijn de gevaren van Kids Zuigen Helium ballonnen?

Wat zijn de gevaren van Kids Zuigen Helium ballonnen?

Veel kinderen, tieners en zelfs sommige volwassenen vinden het fenomeen van het zuigen helium uit ballonnen hilarisch te zijn. Ze lachen om de hoge toon en piepende stem die ze horen nadat ze een aanzienlijke hoeveelheid helium hebben ingeademd. Zuigen in helium vormt gezondheidsrisico's, met name voor kinderen.

Hoofdpijn

Hoofdpijn is een van de meest onschuldige gevaren van kinderen zuigen in helium uit ballonnen. Echter, dat wil niet zeggen dat ze onschadelijk zijn. Uw kind kan een hoofdpijn geruime tijd na inhalatie helium als gevolg van zuurstofgebrek bereiken hun hersenen. Deze hoofdpijn kan invloed hebben op hun stemming en persoonlijke interacties. Het is belangrijk dat ouders leggen dat hoofdpijn een ernstig probleem zijn en dat inademen van helium kan dit probleem veroorzaken.

Flauwte

Flauwvallen is een van de meest voorkomende risico's inademen helium uit een ballon. Tenzij je je hoofd in een ballon, kleven er twee studenten in Florida deed naar Slate.com, zul je flauwvalt na het zuigen in een schadelijke hoeveelheid helium, op welk punt je ademhaling weer normaal. De flauwvallen wordt veroorzaakt door een gebrek aan zuurstof die helium veroorzaakt in het lichaam. Kinderen kunnen flauwvallen van zuigen in helium en kan vallen en raken hun hoofd of verwonden zichzelf op andere manieren.

Het inademen van Delen van de Ballon

Volgens de website van de regering eiland Man, zijn gevallen gemeld waarbij mensen die helium inhaleren vanuit een ballon ademen ook stukken van de ballon. Het inhaleren van een stuk van de ballon kunnen blokkades in de luchtwegen, wat kan leiden tot flauwvallen of stikken veroorzaken. Ouders moeten ervoor zorgen dat hun kinderen begrijpen dat het niet alleen de helium, dat is gevaarlijk, maar ook de ballon zelf.

Verstikking

Verstikking veroorzaakt de dood snel en gemakkelijk, vooral bij kinderen. Mensen die niet genoeg zuurstof krijg zal waarschijnlijk flauw, maar als ze de moed niet verliezen op zo'n manier, dat hen in staat stelt om hun toevoer van zuurstof te herstellen, ze konden stik. Volgens een 7 mei 2011, artikel in de Belfast Telegraph, Coral Jordan McDowell overleed op de leeftijd van 13 in Noord-Ierland van verstikkende met haar hoofd in een heliumballon.