Wat zijn de gevaren van Ion Foot Spa?

Wat zijn de gevaren van Ion Foot Spa?

Ion voetenbaden wordt gezegd dat ze een comfortabele en gemakkelijke manier om het lichaam te ontgiften bieden. Ze zouden gunstig voor het verwijderen van toxinen en zelfs bepaalde aandoeningen en ziekten te zijn. De meeste mensen betalen voor individuele ion voet spa-sessies, terwijl sommige kopen hun eigen eenheden. Er zijn echter enkele gevaren middels deze voetenbaden. Terwijl de spa's zelf zijn niet gevaarlijk, de problemen die zich voordoen wanneer gebruikers vertrouwen op hen om medische aandoeningen te behandelen en besteden grote sommen geld voor de sessies.

Definitie

Ion voetenbaden wordt gezegd dat gifstoffen uit het lichaam te verwijderen door het weken van de voeten in de spa. Een persoon dompelt haar voeten in de spa, die ijzeren staven heeft en is gevuld met gedestilleerd water en zout. Een elektrische lading wordt gerund door het water, vermoedelijk het tekenen van de gifstoffen. Het water verandert van kleur door het einde van de sessie, en de voorstanders van ion voetenbaden beweren dat dit wordt veroorzaakt door de uitgesponnen toxines. Ze zeggen dat de kleur van het water aangegeven welke specifieke gebieden zijn ontgift.

Verkeerde diagnose

Volgens de Devicewatch medische waakhond website, bedrijven die ion foot spa baden bieden zeggen dat de kleur van het water aan het einde van de sessie probleemgebieden kunnen duiden. Bijvoorbeeld, nieren en blaas genoemde problemen veroorzaken geel water, terwijl verbindingen tot een oranje kleur, de lever veroorzaakt een zwarte of groene tint en lymfatische problemen voor een witachtige kleur. Echter, een Las Vegas nieuws onderzoek bleek dat het water van kleur veranderen wanneer de spa wordt uitgevoerd, zelfs als niemand het weken hun voeten. Dit wordt ondersteund door de Devicewatch website, die zegt dat de kleur veranderingen worden veroorzaakt door oxidatie. Dit betekent dat een beroep op de kleur verandert naar mogelijke gezondheidsproblemen geven is geen goed idee.

Behandeling Delay

Er is geen objectief bewijs dat ion voetenbaden enig gunstig effect op het lichaam, of dat ze kunnen helpen met een bepaalde ziekte. Echter, voorstanders beweren dat zij voordelen voor mensen met verschillende kwalen. De Las Vegas nieuws onderzoek opgedoken mensen die geloofden dat ze konden helpen met de blaas, lever-en nierproblemen, prostaat en urine-problemen, en zelfs autisme en kanker. De behandeling is nog nooit aangetoond doeltreffend te zijn voor deze omstandigheden, en als een persoon met behulp van ion foot spa, zou hij terughoudend om andere bewezen behandelingen zoeken. Deze vertraging kan leiden tot een ernstige aandoening te verergeren. Dit kan de effectiviteit van een medische behandeling gevaar wordt gebracht wanneer het eindelijk wordt gezocht.

Kosten

Kosten kan worden beschouwd als een gevaar voor ion voetenbaden. Elke sessie kost rond de $ 40 en veel mensen gaan door middel van meerdere sessies. Mensen met chronische aandoeningen kunnen laten onderdompelen in ion voetenbaden regelmatig, in de overtuiging dat ze het verbeteren van hun conditie. In werkelijkheid, betalen ze hoge kosten die kunnen worden gebruikt naar bewezen medische ingrepen of andere doeleinden. Zelfs degenen die alleen een of twee sessies verspillen hun geld, volgens Dr Constantine George in Las Vegas, die zegt dat het fysiek onmogelijk is om te worden ontgift door middel van een voetbad. Sommige mensen kopen hun eigen ion foot spa, die tot kosten tot $ 300 of meer.

Lifestyle

Omdat ion foot spa's wordt gezegd dat ze toxines veroorzaakt door levensstijl keuzes, zoals het gebruik van tabak te verwijderen, kunnen ze mensen te ontmoedigen van het maken van positieve veranderingen in levensstijl. Bijvoorbeeld, kan een persoon blijven in plaats van te roken proberen te stoppen omdat ze het krijgen van regelmatige ion voet spa-sessies en gelooft ze het ongedaan maken van de schade.