Wat zijn de gevaren van het verlaten van de Hoofd van een Tick in een kat?

Wat zijn de gevaren van het verlaten van de Hoofd van een Tick in een kat?

Een teek verwijderen van uw kat is een lastige taak. Teken zijn lastige wezens, en er zijn een aantal misvattingen over het verwijderen van hen. Gebruik nooit vuur of pogingen tot het stik. Alles wat je nodig hebt zijn een pincet. Je moet proberen om de teek eruit te trekken door het hoofd. Maar het is heel makkelijk om het lichaam per ongeluk af te trekken en laat de kop er nog aan. Teken kunnen gevaarlijk zijn voor uw huisdier, dus proberen om een ​​afspraak met uw dierenarts te maken.

Achtergrondinformatie

Teken zijn geen insecten; ze deel uitmaken van de orde Acarina. Muggen en teken zijn de grootste zorgen, omdat ze zijn zeer geschikt voor de verspreiding van ziekten. Ze voeden zich met bloed en vinden hun prooi door middel van warmte-sensoren. Teken hechten zich aan hun prooi door te bijten het. Ze hebben dolk-achtige pinchers dat ze voegen en te vergrendelen in het vlees.

Gevaren

Indien de kop van de teek is nog steeds verbonden aan uw kat proberen geen zorgen te maken. Het immuunsysteem van uw kat zal vechten tegen de teek door het te behandelen als een infectie. Uw kat moet een abces ontwikkelen. Maar u niet wilt dat de ziektekiemen en bacteriën van de teek te worden vrijgegeven in uw huisdier systeem, dat hen zal zetten op een hoger risico van contact met een ziekte. Dus neem uw huisdier naar uw lokale dierenarts zo snel mogelijk. De dierenarts zal instrumenten die kunnen worden gebruikt om het resterende deel van de teek extraheren hebben.

Ziekte

Als je eenmaal in de kliniek van uw dierenarts, kan uw kat worden gescreend op eventuele ziektes die meestal verspreid door teken. Het is belangrijk dat u geen preventieve methoden te bespreken ook. ASPCA geeft deze zo veel voorkomende ziekten verspreid door teken: Babesia, Cytauxzoonosis en Mycoplasma.

Preventie

De meeste producten die zijn ontworpen voor vlo preventie voorkomen ook teken. Zorg ervoor dat u zorgvuldig te lezen de etiketten van actuele behandelingen en vlooienbanden. Zorg ervoor dat u nooit gebruikt behandelingen voor honden op katten; die producten kan fataal zijn voor katten. Controleer de vacht van uw kat vaak, loopt je hand doorheen. Teken zijn zo groot dat ze kunnen duidelijk zichtbaar zijn en dus goed te controleren de vacht van uw huisdier, vooral als ze zijn langharige rassen. Besteed speciale aandacht aan de oren, hoofd en poten.