Wat zijn de gevaren van het gebruik van de pil terwijl Zwanger?

Veel vrouwen blijven de pil te nemen tijdens de eerste maanden van de zwangerschap, niet van bewust dat ze zwanger zijn. Zodra je beseft dat je zwanger bent, moet je niet blijven nemen van hen, maar het is niet het einde van de wereld als je dat deed neem de pillen voor een paar weken aan het begin van de zwangerschap.

Nauwkeurigheid van de pil

Hoewel de pil zijn 99 procent effectief wanneer ze perfect gebruikt worden, is er die 1 procent kans dat een vrouw het nemen van de pil zwanger zal raken. Ze zullen meestal niet in de gaten voor enkele weken, toen haar menstruele cyclus start niet.

Stoppen met de pil

Zodra u uw menstruele cyclus mist, neem een ​​zwangerschapstest. Als het positief terugkomt, stoppen met het innemen van uw pil. Hoewel ze geen probleem zouden veroorzaken, wilt u misschien contact opnemen met uw OBGYN om te zien wat je volgende stap zou moeten zijn.

Geen bewijs

Er is weinig wetenschappelijk bewijs dat blijft de pil te nemen tijdens de zwangerschap de foetus of de moeder zal schaden.

Genetische defecten

Veel mensen denken dat de hormonen in de pil aangeboren afwijkingen veroorzaken bij het ongeboren kind. Er is geen bewijs voor dit optreden.

Veroorzaakt kanker

Vrouwen gebruikt om een ​​synthetisch oestrogeen nemen genaamd diethylstilbestrol om miskraam te voorkomen. Dit werd later gevonden om kanker te veroorzaken. Hoewel moderne anticonceptiepillen oestrogeen bevatten meestal, het is niet dezelfde vorm en is nog niet gevonden om kanker te veroorzaken.