Wat zijn de gevaren van Hand Sanitizer Wipes?

Wat zijn de gevaren van Hand Sanitizer Wipes?

Hand sanitizer doekjes bevatten zeep en ethylalcohol. Ze zijn handig als je onderweg bent of jonge kinderen die spelen op een germy speeltuin. Hand sanitizer doekjes zijn handig tegen virussen en bacteriën. Echter, ze dragen risico, vooral voor kinderen. Het is handig om dit te weten, zodat u de voordelen van de hand kan gebruiken sanitizer doekjes terwijl het verminderen van de risico's.

Huidirritatie

Hand sanitizer doekjes kunnen de huid, in het bijzonder de gevoelige huid irriteren. Met behulp van de doekjes kunnen snijwonden of schaafwonden pijnlijk, jeuk te maken en kan zelfs uitslag op de huid veroorzaken. De reden voor de stekende en branden in snijden en schuren is de alcohol. Als u een droge huid en handvat hand sanitizer doekjes, kan zij voorwaarden verergeren zoals eczeem. Als je een gevoelige huid hebt, test de hand sanitizer doekjes op een klein deel van de huid voordat u ze gebruikt.

Vergif

Volgens de American Association of Poison Control Centers, in 2006, waren er ongeveer 12.000 gevallen van vergiftiging veroorzaakt door handdesinfecterende. Sommige van de symptomen van vergiftiging veroorzaakt door de hand sanitizer doekjes zijn braken en duizeligheid. De gevaren van vergiftiging door het hoge alcoholgehalte. Omdat jonge kinderen dingen in hun mond, is het belangrijk handdesinfecterend doekjes van hen houden.

Brand

Het hoge alcoholgehalte in hand sanitizer doekjes is ook een gevaarlijke brandrisico. Zij moeten uit de buurt worden gehouden van alle bronnen van vuur of hitte. Om dit risico te beperken, niet iets dat het risico voor brand na het hanteren van de hand sanitizer doekjes loopt niet aan. In feite is het het beste om een ​​aanzienlijke hoeveelheid tijd, zoals een uur wachten, voordat er iets dat het potentieel ontvlambaar te zijn heeft te raken.